Findes der en hurtigere vej til sundhed og styrke? Ja, det gør der!

De tre bedste proteinpulvere

Hvorfor skal man egentlig bruge det?
Jeg bruger det ikke fordi jeg skal, men fordi jeg synes det er nemmere, så man skal sådan set ikke bruge det.
Grunden til, at proteinpulver gør mit liv lettere, er at jeg føler jeg kan lave mig et hurtigt, næringsrigt måltid.
Nogle pulvere har en træls bismag og dem styrer jeg uden om!
Jeg bruger min pulver i shakes med frugter som mango, banan, bær, plantemælk eller kokosmælk, spinat eller andre salater / grøntsager. Det er egentlig mest hvad jeg har lyst til, lige den dag. Det er heller ikke dumt, at blende havregryn i. Min blender fra Wilfa, er vildt god, for grynene bliver kvast så meget, at man ikke får klumper i munden. Ikke alle synes det er lige rart med en shake der har hele gryn i.
Min blender kan også lave is og supper :)
Min blender fra Wilfa er denne her

De proteinpulvere jeg anbefaler, er veganske. Vi har ikke brug for mælk, derfor anbefaler jeg det ikke. Desuden er jeg selv veganer, så det ville være mærkeligt om jeg pludselig anbefalede noget jeg ikke selv spiser :)
Noget helt andet er, eksempelvis den fra body-kraft er højere i protein, lavere i kalorier og har mindre fedt. Så hvorfor ikke bare vælge den?

Pulverne her, er ikke sat i favorit-rækkefølge, rækkefølgen er tilfældig.

1. Vanilla Bean fra Plante-protein.dk
Den er rigtig god hvis man kan lide søde smoothies. Har man en sød tand, er den god med blandt andet mango og banan. Sikkert også jordbær.
Ingen bismag.
Kan købes her 

2. Chokolade fra Bodylab.dk
Den er creamy og har en god chokoladesmag – perfekt med banan også samt kokosmælk. Kan også stå alene uden andet end blot vand. Jeg siger det gerne igen: Ingen bismag.
Kan købes her 

3. Body-kraft
Denne er naturlig i smag, eller lad os sige neutral. Den smager ikke godt uden den bliver blendet med noget. Til gengæld kan den blendes med alt. Og kan bruges i bagværk også. Så har man lyst til at tilføre boller eller muffins med lidt protein, er det helt klart oplagt. Jeg ved faktisk ikke om de andre kan bruges til dette.
Kan købes her 

Hvornår bruger man proteinpulver?
Det kan man gøre inden sengetid eller før/efter træning. Kroppen bygger muskler når den sover og når vi træner :)
Derfor kan proteinpulver godt indtages efter træning, når restitutionen går i gang.

Ønsker du værktøj til at ændre dine vaner – for good?
Book dit eget online forløb her 

Genvej til en sundere livsstil  – klik her 

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Findes der en hurtigere vej til sundhed og styrke? Ja, det gør der!