Få fast bagdel med min all round guide!

Vægttab? Proteinrige pandekager fra min kostplan

 

Hej alle sammen!
Det er da på tide med en opskrift og så en snack-agtig en, synes I ikke? :)

Disse pandekager er fra min egen kostplan og også en flere af mine kunder har på deres og nu får I opskriften, så I selv kan lave dem en dag, I føler snack-lyst eller skal bruge et anderledes mellemmåltid.

Jeg har min helt egen kostplan med opskrifter, som jeg bruger til at smage på alle de lækre opskrifter de diætister, der hjælper mig, laver. På den måde, kan jeg også give videre til mine kunder, hvad mine personlige favoritter er, og få mulighed for at smage på de mange lækre måltider.
Alle opskrifter jeg bruger når jeg laver kostplaner, bliver varsomt delt ud til det formål kunden har. Det vil sige, alle kan få glæde af dem, da det blot handler om mængde :)

 

Til en stor pandekage:
70 gr banan (ca. 1/4)
70 gr soyamælk
10 gr kokosmel
lidt bagepulver
lidt vanilie pulver
sukkererstatning (jeg bruger sukrin) til toppen og lidt i dejen
110 gr blåbær til toppen, ikke til at blende
lidt salt
10 gr protein pulver eller silketofu (jeg bruger neutral protein pulver uden smag til bagning fra natur drogeriet med soja eller ærte) Klik her eller hent din i den nærmeste helsebutik 
Silketofu kan man blende i i stedet for protein pulver, det er meget rigt på protein og fås i blandt andet føtex, etc.og thai butikker

I alt: 273 kcal

 

Blend det hele i din blender ud over blåbær og smør. Jeg bruger en fra WILFA som jeg er mega glad for – kald det reklame hvis I vil, jeg har fået den i forbindelse med PR engang. Men den står her endnu, fordi den er vanvittig god.

Jeg bruger en lille klat smørbar mælkefri smør der fås i føtex, rema1000, etc. som fedtstof. Det er plantesmør :)

Jeg hæder pandekagen på, og luner den ved 5-6 i varme i 10 min på hver side. Stik en pind i, og se om dejen er klar. Jo tykkere, j o længere tid. Jeg lavede mine tykke, derfor tog det så det længere.
Men laver du een tynd, så tager det nok lidt kortere tid.
Du kan fordoble ingredienserne, og gemme en pandekage til senere eller dagen efter. Det er jo nok meget smart, så man ikke skal lave dejen to gange. I det hele taget, har man mulighed for at lave til flere dage ad gangen, bør man gøre det.

Velbekomme!

Kh. Kira
www.goodfitness.dk 

Her kan du også skrive dig op til nyhedsbrevet hvis du vil have nyheder herfra og fra Good Fitness i din indbakke.

BREMSE-LYD!!

LIGE et øjeblik! Jeg skrev LIDT smør 😱Jeg havde svært ved at styre mig, I skal ikke gøre som på billedet 😫😅

 

 

Blenderen er fra elskede WILFA!
Spartel er GOD fordi den kan snige sig under pandekagen, det kan en af plastik ikke, og så synes jeg de går i stykker. Jeg har også en der er lavet til pandekager, til de lidt større af dem. Men denne her, er god til de små. Man kan bare lade være med at ridse panden, Thomas er HELT sikker på, at jeg smadrer panden med den. Visse vasse!
Jeg havde ikke noget kokosmel så brugte mandelmel fra Sukrin. Jeg brugte også sukkererstatning fra Sukrin, den er jeg rigtig glad for. Begge dele fås i Føtex blandt andet.

WILFA 
SUKRIN 

4 kommentarer

 • Tina

  Tak for god opskrift :-)
  De skal helt klart prøves.
  Jeg laver for tiden nogle gode pandekager med orange linser, de er også gode.
  God weekend :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Hvor mange kacl. i den portion?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få fast bagdel med min all round guide!