Vind: Mamma Mia - se traileren og deltag i konkurrencen

Dagbog fra Mont Blanc: …og sådan begyndte det

Første kapitel handler om opbygning af turen og afrejse til Chamonix fra Danmark.

[Indeholder reklame]

Puhaa! Halvandet års arbejde er slut. Fra spæd opbygning til et helt hold i Chamonix, klar til at se Mont Blanc, den store hvide dame, i øjnene!

[Foto: Taget af Rory Gullan ved Rifugio Vittorio Emanuele II – vores “mellemlanding” inden opstigning af Gran Paradiso.  Akklimatisering. Jeg har 2 layer Helly Hansen på, som var en af vores sponsorer. Blusen på billedet er perfekt til outdoor og hiking/bjergbestigning. Det er farven gojibær og er lavet af lifa fibre samt polyester. Kombinationen giver svedtransporterende effekt, hvor fugten ledes væk fra kroppen. Præcis hvad man skal bruge til det vi skulle her. Bukserne er også HH og er det man betegner som midlayer. I næste kapitel kommer jeg ind på beklædning og tilbehør]  

Jeg startede Raise to the top, for at samle penge ind til børn der mangler hjælp og støtte fra voksne af alle mulige årsager, blandt andet misbrug. Til det, valgte jeg en ambassadør, Calum Best, søn af fodboldspiller George Best, der døde af alkoholmisbrug. Han sagde heldigvis ja :)
Calum er gået fra at være en der festede og drak og scorede damer (ved ikke om det sidste stadig gør sig gældende, haha) men til en der er sund, stærk og meget mere mod på liv, gang i en fremragende karriere og ude af problemer og ballade.
Et godt eksempel på en, der har formået at rette sit liv op på trods af omstændighederne i hans liv.
Det samme gælder mig selv. Min mor var misbruger og døde af det.

Jeg delte projektet op i et dansk og et engelsk hold.
Det danske hold der skulle samle penge ind til Børns Vilkår og Børnetelefonen var:
Mig, Rikke Gøransson, Mike Radoor, Rikke Laursen, Zenia Santini, Nina Rostock Jensen (kom med på et afbud – frisk gjort)
Det engelske hold der skulle samle penge ind til NACOA (hjælp til børn af misbrugere og en org. Calum er ambassadør for):
Calum Best, David McIntosh, Angie Best, Sophie Grace Holmes, Rory Gullan (vores fantastiske fotograf). Sophie lider i øvrigt af cystisk fibrose

FLERE AFSNIT KLIK HER

Her er det første hold, dengang Bianca Gascoigne var med. Hendes far, er Paul Gascoigne, berømt fodboldspiller. Desværre måtte hun trække sig i sidste øjeblik, og Sophie kom med – Jamie O Hara, fodboldspiller, blev skiftet ud med fotograf Rory Gullan 

Bianca nåede at samle lidt ind til Nacoa inden hun trak sig 

Holdet er samlet 

HOLDENE: Med os, havde vi også Zandra, Mikes veninde fra Sverige og min tante Helle som begge skulle sørge for, at vi ikke var sultne, der var vasket tøj, vi kunne slappe af når vi ikke var på et bjerg og bare nusse om os!

Afgang fra KBH 

Jeg tror ikke nogen gør sig et begreb om HVOR omfattende det er, at lave et projekt med så mange mennesker involveret. Finde sponsorer til alt, stort set, få styr på guides, transport til alle, planlægge turen fra a-z, svare på spørgsmål fra alle, udsende vigtig information, møder med BV og Nacoa og så videre. Jeg kan bare sige, at jeg først trækker vejret normalt nu. Især den del med sponsorer, de får så mange henvendelser, hvorfor skulle de vælge os? Det er så min opgave at overbevise dem om det.

Book din egen rejse til Frankrig – klik her (affiliate)

Vi har faktisk indgået aftaler om, at lave foredrag om turen – eller jeg har. Firmaerne donerer penge hvor overskuddet går til BV og produkter til os, så vi ikke skal bruge penge, og så kommer jeg og holder foredrag og tager måske en af de andre med. Foredrag kan stadig bookes: os@dkira.com

Rygsække fra coolshop.dk

AFGANG / ANKOMST: Vi mødtes hos mig (det danske hold) hvor fra vi så kørte sammen til Chamonix i to biler. Den ene fik vi sponsoreret af Autocenter København, jeg har fået lavet min bil der, og de er så flinke. Og det var de så – endnu engang :)
B:Hip, en af vores sponsorer, det var blandt andet B:Hip Indigo vi kom op ad bjergene med – thank God, kom og sagde farvel til os, men det var lidt kaotisk fordi vi skulle have pakket biler og mad ned, samt vores tasker skulle pakkes med al vores gear. Rygsækkene på 30 liter, fik vi fra coolshop.dk som også donerede 50.000,-

Læs også: Se videoer, instagram profiler og meget mere, der har med turen at gøre – klik her 

Vi tog en nattetjans og deltes om at køre, det gik fremragende!
Vi nåede alle frem dagen efter kl 10.00 og efter at have kørt gennem den smukkeste natur, landede vi i vores chalet, Les Rives D´argentiere. De havde givet os en god pris, grundet turens formål. Det skal lige siges, at vi begyndte indsamlingen et halvt år før vi tog afsted.
Se vores lækre chalet her

                   Zenia og Rikke, mine roomies 

                  Zenia og David

                   David i SOS BLACK SNOW tøj, en af vores sponsorer  sosblacksnow.com

Englænderne kom ikke længe efter, med fly og i løbet af dagen, var vi alle samlet til middag. Desværre var Davids kuffert ikke kommet med flyet, så han ventede i lufthavnen. Det var kun starten på nogle første dramatiske dage, skulle det vise sig.

Facts om Mont Blanc: 
4810 m (måles over havets overflade)
20.000 bestiger bjerget hvert år
20 dør hvert i år forsøget
Der er flere ruter til toppen, men de kræver alle en til to overnatninger – muligvis tre

Min familie har thai – takeaway på Hornbæk Havn så de havde lavet noget til os, vi kunne varme når vi ankom. Det var superlækkert!
Der gik ikke længe, så var folk i pool, jacuzzi og ude at gå. Alle kom så fint ud af det med hinanden og der opstod akut bonding i gruppen.
Jeg har sammensat holdet sammen med Calum. Det har bestemt ikke været tilfældigt, fordi for os var det så vigtigt at vores team var teamplayers. Nærværende, sjove, søde og betænksomme. Ud over det, skulle de også besidde en FIGHTER ånd.

Øverst tv: Rikke Gøransson, Sophie Holmes, nederst tv. Calum Best, Rory Gullan, Angie Best, Nina Rostock, Zenia Santinia, Mike Radoor, MIG, David McIntosh

Her sammen med Rikke min veninde, (Rikke Laursen) og en af vores guider

 

Klar til Gran Paradiso i Italien, 4000 m i højden 

Maden ud over den fra thai-takeaway, var doneret af Inco og Hippiehouse. Kæmpe fordel, de der mænd og kvinder æder en ud af huset. 😛

Næste kapitel:
Gran Paradiso bestigning gik ikke som forventet + hvad skal man pakke.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: Mamma Mia - se traileren og deltag i konkurrencen