Fjollet ikke at tælle kalorier

Sådan undgår du skader + bæredygtig støvsuger

img_0187

I samarbejde med Electrolux.

Først vil jeg nævne: Støvsugeren jeg omtaler er lavet med 70% genbrugsplast! Det vil sige den er ret bæredygtig! Dernæst vil jeg sige, den egner sig godt til et hjem med kroge da hovedet er let at manøvre rundt på de nærmest svævende hjul samt den har en god, lang ledning. Den hedder Pured9 Green. Emballagen er 100% bæredygtigt. Læs om bæredygtighed her

Lidt om indeklima først
Jeg vidste godt, at ren luft  og  indeklima er vigtigt, men at jeg skal støve af to gange om ugen? Det tror jeg aldrig kommer til at ske selvom jeg ville ønske jeg havde det gen i mig :). Det er ikke sundt med hober af støv i hjemmet, blandt andet fordi det understøtter et dårligt indeklima og vi går og indånder snavset. Pured9 har en funktion der gør, at støvet bliver posen efter støvsugning og er udstyret med et filter der gør, at udblæsningsluften er ren. Rygtet siger, den fanger støv nærmest til perfektion.

Okay, så jeg skal støve mere af end jeg gør, den er jeg med på, også fordi jeg har hund og kat. Men da jeg er vokset op på landet hvor der blev gjort rent een gang om ugen, så er jeg altså ikke hysterisk med det. Burde jeg være det? Den tænker jeg lige over. Kommer det fra hende, der har dyr i sengen 🙈

De skader, der
NÅ! Jeg skynder mig videre til pointen. Mange oplever at det siger knæk og bræk når de laver ting der IKKE foregår til træning. Mange skader sker uden for hjemmet. Eksempelvis når vi støvsuger, samler ting op, sætter ting på plads, bærer rundt på, og så videre. Holdningen er ikke lige det, de fleste tænker over. Det er dumt! Fordi netop en lille bevægelse kan gøre en stor forskel!
Hvorfor udsætte sig selv for skader når man kan lade være? Er du typen der lige bukker dig ned og samler noget op med krum ryg og lidt sådan sidelæns? DONT!

Jeg anbefaler man gør som mig 😬 – klik her for at se videoen.
Spænder op i core. Dette betyder man spænder sin mave op så man også støtter lænden og får en bedre holdning. Det træner også maven, lidt ala planke.
Bukker benene som i lunges og squat (træningsøveslser).
Holder en relativ opspændt ryg og ikke krummer den i alle mulige retninger uden at at lave core opspænd.
Bruger benene og ikke ryggen til at rejse sig igen. Pres kræfterne gennem benene. Det er også en slags træning.

Har du svært ved at komme i gang med træningen? Så kan jeg fortælle at Electrolux har svaret på, hvordan du får implementeret træningen i din hverdag. Du behøver ikke engang gå nogle steder. Så i gang med dig, og så måske med en bæredygtig støvsuger? Så bliver det da ikke bedre! 😬

Klik her for din nye to i en løsning 

Pured9 Green kan købes her og koster 2249,-

 

 

1 kommentar

  • Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you taking the time and energy
    to put this content together. I once again find myself spending way too much time
    both reading and leaving comments. But so what, it was still
    worthwhile!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjollet ikke at tælle kalorier