Sådan får du det hele

Sig hej til min nye bog: Vegansk Vægttab

veganskvaegttab

I morgen den 27.12.17 lander min bog i butikkerne.
Blandt andet Dansk Supermarked (Føtex, Netto, Bilka, Salling etc.)  boghandlere, online og sikkert flere steder jeg ikke ved noget om endnu.
Det er ikke med blandede følelser at jeg udgiver den, men jeg er naturligvis ret spændt på det.
Jeg tror de fleste der udgiver bøger har tanker om hvordan den mon modtages og hvordan man selv skal forholde sig til modtagelsen. Den er ikke lavet før i Danmark så vidt jeg ved, jeg har hvertfald  som udgangspunkt,lavet et unikt produkt og dette er i kraft af  min uddannelse som kostvejleder, kombineret med min uddannelse indenfor træning og så min passion for grøn livsstil / plantebaseret kost :-)

Jeg burde jo være helt vildt glad og stolt og taknemmelig, men …
Jeg ved ikke om jeg har noget at fejre, for jeg aner jo ikke hvordan den bliver modtaget 😳

Til de nysgerrige
Om mig: Jeg har ikke spist kød i omtrent 20 år og stille og roligt blev alt andet animalsk valgt fra. Jeg hjælper mange med at regulere og sammensætte den rigtige kost helt individuelt i mit job som vejleder, men mange er begyndt at efterspørge flere kødfrie eller veganske dage i deres hverdag, både i forbindelse med vægttab, men også i forbindelse med omlægning af livstil generelt. Jeg har stillet op i en bodybuilder konkurrence på tv (På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder og tabt ti kilo og fået sixpack på 10 uger uden kød, men med æg, mælkeprodukter og fisk). Derefter tog jeg 17.4 kilo på og tabte det igen vegansk på 10 uger, også til TV.

Bogen indholder forskellige kostplaner, opskrifter, hjemme samt ude træningsprogram man også kan se på YouTube, tips, tricks og udførlige guidelines til, hvordan man taber sig men også tager den plantebaserede livsstil til sig enten fuldtid eller flex.

Man skal starte et sted, uanset hvor man er i livet. En ny start kan nogle gange være en nødvendighed.
Den er for jer derude, der gerne vil vide op og ned i madvarer og brugen af dem – især med det formål at blive stærkere og slankere. Nogle af jer, har måske allerede forstand på vegansk kost, men synes det er svært at få træningen og kosten til at hænge sammen med et vægttab. Andre af jer, har brug for inspiration og nogle helt tredie vil måske gerne følge bogens guidelines tæt for at få de bedste resultater.
Træningen er 25 minutter om dagen eller tre-fire gange om ugen, afhængig af, hvor meget man vil have ud at forløbet. Mentalt stærkere? JA! Man begynder at forstå hvad man siger nej til og hvorfor man siger ja noget andet og mærker hvordan kroppen får det baseret på din nye metoder der er skitseret i bogen.

Nå, men jeg er i Go´ aften Danmark i morgen, der kan I høre mere om mig og bogen og lidt om hvorfor den overhovedet er blevet til.

Desuden kan den købes HER. 

Husk! Jeg har ofte en klumme I Ekstra Bladet om lørdagen.
OGSÅ: Jeg har en dejlig træningstur til Kroatien snart, som du kan booke dig ind på nu. Den kan du læse mere om HER.
Sidste ting men MEGET vigtigt!
Husk at I kan nå at stemme på mig her i HELE TO kategorier (please 🙏🏻)  KLIK HER FOR AT AFGIVE DIN STEMME!
nu808mwnl5khy4olou88

Årets veganer:

jpme5k5r0hwwln5ey8hg
Foto: Thomas Fryd
Makeup: Jeanett Ørtoft
Tøj: Shapeit.dk

2 kommentarer

 • Bettina

  Tillykke med din bog. Jeg glæder mig meget til at læse den, jeg synes, at jeg har styr på min træning, træner minimum 20 min hver dag, men kosten svinger lidt, synes tit at jeg er MEGET sulten, så det håber jeg din bog kan hjælpe mig med, nu kan jeg få fyldt depoterne rigtigt op. Jeg er forøvrigt også veganer og elsker det!!
  Håber din bog bliver modtaget rigtig godt og endnu engang tillykke med den.
  Mvh Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Mange tak, Bettina og held og lykke med dine mål – min bog skulle meget gerne give dig noget værktøj til selvhjælp, det er hvertfald mit mål. Hvis du er sulten, var det måske en ide at spise lidt mere? Bare en tanke og rigtig godt nytår!
   Kh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du det hele