B U R G E R!!!!

Vanvittig respons på gluten og se gluten med jeres egne øjne

screen-shot-2016-02-01-at-20-37-55

Et af de mest læste indlæg i Bloggers Delight netværket  med over 300 blogs hele 2016 (den mest læste havde over 200.000 visninger) var mit indlæg med gluten. Her kan du se hvorfor, og så kan du jo selv vurdere hvor “skræmmende” det er.

screenshot-2017-01-02-12-14-13

Når jeg får nye kunder, kan jeg sagtens finde på at bede dem holde sig fra gluten og tage dette med i overvejelserne når jeg laver kostplaner blot for at demonstrere hvad der sker når vi IKKE spiser det.

TIP: Kontakt os@dkira.com hvis du ønsker en kostplan, klippekort til vejning, fedtmåling og bodyanalyse eller/og træningsprogram til hjemmet eller til gym />

Og hvad ser man? De vender ALTID uden undtagelser tilbage med positiv respons. De er mindre oppustede og får fladere mave. Den berømte lille muffintop lader sig skræmme væk uden gluten, for slet ikke at tale om følelsen: Man føler sig lettere og mindre tynget i maven.
I kan læse HELE indlægget HER

Se den meget omtalte klip her og forstå hvad gluten i virkeligheden er:

Derfor, jeg laver mine burgere og spiser mit rugbrød (fra Thunberg Kiks) glutenfrit!

 

img_2121

 

Køb din Thunberg Kiks burgerbolle uden gluten her

 

 

 

Julemad året rundt – se min utraditionelle julemiddag

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Jeg har også kun haft positive oplevelser ved at gå gluten fri. Det kan stærkt anbefales herfra.

    Venlig hilsen

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B U R G E R!!!!