No bake cheesecake med oreo cookie bund

B U R G E R!!!!

jule

Min julemenu var ærlig talt ret utraditionel. Men I kan måske blive inspireret til resten af året med disse to.

Jeg spiste burger da de andre spiste steg, kartofler og rødbede. Det blev til rødbede, det gik lidt hurtigt da min far købte ind, så han så noget rødeligt og rev det ned af hylden, og det var så ikke rødkålen :D

Jeg fik en falafel burger med vegansk chilimayo, syltede rødløg, salat, jalapenos, og vegansk ost. Til det, spiste jeg pommes fritter af søde kartofler og salat. Min burgerbolle var selvfølgelig fra Thunberg fordi den er GLUTENFRI. Falaflerne er ikke glutenfri og det er oreos sikkert heller ikke, så jeg tænkte at jeg hvertfald kunne undlade hvidt brød med gluten så jeg skåner min mave for at slå for mange knuder. Det har heller ikke været et problem her dagen derpå. Bollen er også vegansk og kan ses her: Thereses

TIP: Tofuline kan blandt andet købes i Rema1000

Til dessert fik jeg tofuline is, chokolade, med knuste oreos.
Thunberg Kiks og boller og mange af deres andre lækre veganske og glutenfri produkter forhandles her
og kan nydes her
img_2121

img_2124

 

img_2175
TIP: Oreos de originale er også veganske

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No bake cheesecake med oreo cookie bund