Low carb morgenmad for dig der vil tabe dig eller har diabetes

Hvor mange squats skal der til en god røv

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

fullsizerender-34

Og hvad er en god røv lige? Det er som om der siden JLo´s stortid er sket et skift for piger. Nu er det ikke længere de største bryster men den største røv der betyder noget. Jeg er ret sikker på, at de fleste mænd er ret glade for store bryster stadig, men hvad ved de :D
Kvinder vil gerne have faste numser mere end nogensinde før.
Det kan sagtens lade sig gøre. Man kan enten få fylde via indgreb eller gøre som 99% af os: Træne den mere løftet, mere rund, mere struttende og mere fast.

Jeg er i gang med en klumme til Ekstra Bladet (min lørdagsklumme) om selvsamme tema, men vil da lige tease jer lidt her.

Det er ikke en let opgave med mindre man er disponeret, til gengæld er kroppen taknemmelig, så hvis du træner regelmæssigt, holder det vedlige og ellers spiser fornuftigt så garanterer jeg næsten for, at resultatet kommer og nok skal blive hængende  – så længe du passer din træning. I min klumme vil jeg komme ind på de forskellige træningsmetoder og redskaber samt hvor meget man skal træne den.
Jeg kan allerede nu sige, at dem der tror der sker mirakler på et par måneder, bliver slemt skuffet. Men igen, der er masser af genveje og det kræver ikke et fitnesscenter eller vildt udstyr hjemme i stuen. I vil blive overraskede.

Reklame: Undgå parkeringsafgifter!
Vidste du, at du kan parkere, lade bilen stå imens du er på ferie og forlænge din parkering fra din rejsedestination? Det eneste du skal bruge, er internet og adgang til EasyPark appen. Min erfaring siger mig, det fungerer perfekt! Klik her for at læse mere: easypark.dk 

Et tip jeg vil give jer, der gerne vil have mere velformede numser: Lær at mestre squat og dødløft.
Et andet tip: Træn varieret og ofte.
Squat og dødløft samt lunges er rigtig gode, men det er langt fra de eneste øvelser du bør lave, da det aldrig vil fange alle de fine muskler der skaber en velformet bagdel.

Som sagt, mere i min klumme og ellers kan jeg bookes til timer med træning, som den certificerede træner jeg er. :-)

Du kan altid finde min trænings og fitnessklumme i Ekstra Bladet avis udgaven hver lørdag.
Når squat klummen er sat i avisen, giver jeg besked via instagram her, så kan du drøne ned og købe avisen, hvis du vil vide mere.

img_8175

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low carb morgenmad for dig der vil tabe dig eller har diabetes