Nyt hår med de perfekte extensions

Burger med sunde frites

img_2290

Det skal da slet ikke være en hemmelighed, at jeg godt kan lide usund mad :-). Og jeg ser ingen grund til, at opføre mig sådan helt hellig fordi jeg lever af at træne og fordele sund kost ud i folks velvillige kroppe.
Der må være en oplagt mulighed i ny og næ, til at sætte sine tænder i noget frådende junk.

Nu er denne burger så slet ikke så usund som jeg får det til at lyde. Jeg kunne også kalde den sund burger i overskriften, men jeg synes ikke alt skal klinge sundt hele tiden.

Denne her burger med tilhørende sundere pommes fritter {søde kartofler tilberedt i ovnen uden olier}
Avokado
Vegansk ost fra Føtex {æv, jeg fik den ikke smeltet ordentligt – det må blive næste gang}
Iceberg
Tomater
Rødløg
Vegansk burger fra Rema1000 Glutenfri veganske buns fra Thunberg
Sukkerfri sennep og sukkerfri ketchup
Bollerne er en perfekt størrelse. Ikke store og uhandy i denne sammenhæng og heller ikke så små, at der ikke kan ligge noget i dem. Perfekt til en pigehånd og har man mandehænder – det har nogle piger jo, jamen så spis da bare to burgere i stedet :D

Pommes fritterne er af søde kartofler som ikke er kartoffel, de hedder det bare, og dem har jeg som det ses, hakket i lange stykker og derefter har jeg krydret dem med chili, salt og peber. Ind i ovnen.
Spørg mig ikke hvor længe, den slags holder jeg ikke altid øje med, jeg kigger til dem og så ser jeg om de skal smages på – det er sgu vejen frem.

Brødet har også været i ovnen. Osten lagde jeg på burgerens sidste minutter på panden men måske skal man i stedet skære en bolle over, og lægge osten deri så den smelter bedre de sidste minutter af bollens tid i ovnen. Ved det ikke helt.

Håber dette kan inpsirere dig til at spise en kødfri burger en dag. Det er ganske fortrineligt at spise erstatninger. Man kan jo altid give det et forsøg.

Bollerne kan man jo altid bruge, se Thunberg Kiks´ glutenfri sortiment her

img_2272

img_2274
img_2294

img_2300

imageimage

image

1 kommentar

  • mmh lyder godt selv om jeg vælger rigtig bøf grundet allergi. men det er faktisk nemt nok at gøre de klassiske junk foods sunde, tænk hvis det også var nemt at købe færdigt når man har travlt, det ville være rart

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår med de perfekte extensions