Sådan spiser du dine grøntsager...med glæde

Lækker brun med god samvittighed

 

IMG_1981

Vegansk selvbruner – økologisk og effektivt. På billederne har jeg tre lag på over tre dage. Jeg bygger farven op, men grundet lysindfaldet kan det være svært at se, derfor har jeg brugt to billeder. Det er vejen frem hvis man ikke vil være hr eller fru gulerod :) Man kan selvfølgelig smøre mere på end jeg har gjort, jeg har smurt hvad der svarer til to teskefuld på det ene ben pr. dag.

 

Screenshot 2016-08-30 14.38.48
Ikke fordi man skal have dårlig samvittighed over at ligge i solen for det skal man bestemt ikke, men nu taler jeg mere om når man IKKE ligger solen enten fordi det ikke lige er noget for en eller fordi solen slet og ret udebliver.
Personligt har jeg lidt krise over at jeg er født i det forkerte land og jeg flytter meget gerne. Indtil da, må jeg finde en metode der kan spice mine melhvide ben op.

Tip: Ikke testet på dyr, vegetarisk, vegansk og økologisk samt kun naturlige produkter

Når man tænker på noget nok, så sker det. Det KAN ske. Det skete for mig. ;-)
Jeg fik nemlig tænkt nok på dette. Dette med mine hvide ben, og at jeg ikke har lyst til at gå i kjole eller shorts når resten af min krop er brun, men at jeg fra livet og ned, ligner en der spiller golf i cambinghabit og lige meget hvor meget jeg ligger i solen som ikke rigtig er der, sker der intet!  Jeg  har også accepteret at sådan er det bare, og at selvbruner nok er det bedste for mig, når jeg ikke har så meget pigment i huden på benene.  Jeg har i vintermånederne især brugt selvbrumer. Den jeg bruger er ikke længere i produktion, så da pureday.dk sendte mig en kasse som viste sig at være en hel masse produkter, som giver huden kulør, blev jeg rigtig glad. Når solen er fremme, kan jeg rigtig godt lide at bevæge mig ud på en gåtur, men når den ikke er, så vil jeg stadig gerne ligne en der ikke har andet at lave end at være pseudo hippie. Og jeg kan ikke lide at ligge på stranden eller i det hele taget ligge i solen. Jeg keder mig.

IMG_1259

 

Pakken indeholdte 100% naturlige, økologiske produkter fra Eco by Sonya. Juhuuuu!
Ingen syntetiske farver her, farverne kommer fra noget der hedder DHA som udfases af sukkerrør og som så kan omdannes til den kulør der giver en god glød (alt imens du sover).

Screenshot 2016-08-30 20.09.28

Jeg har til at starte med, brugt den der hedder Invisible Tan og har brugt den tre gange over tre dage på eet ben. Man kan tydeligt se forskel synes du ikke?
Jeg er rigtig glad for resultatet, og vil fortsætte behandlingen hver uge / 10.dag. Næste behandling skal nok være på begge ben, ellers ser det vist da lidt dumt ud. :)

IMG_1303

TIP: Invisible Tan er bedst til olivenfarvet hud til medium mørk hud – men som det ses, så har mine blege ben haft god glæde af den.

Jeg har fået en læææækker scrub til, som man bruger et døgn eller mere inden man bruger selvbruneren. Man skal bare læse bag på produkterne, der står præcis hvordan man skal gøre. Se billedet med handske og scrub.
Jeg kan også konstatere, at selvbruneren ikke smitter af, jeg smurte mig ind 20 min. før sengetid og der var ingenting at se dagen efter, ud over på mit ben, naturligvis.

 

TIP: Virker bedst efter brugen af scrub, så farven sætter sig ordentligt og fordeles jævnt.

Der findes flere produkter fra samme serie og man kan se hele sortimentet her

ECO by SONYA / PUREDAY.DK:
Køb selvbruneren Invisible Tan (som ikke har en typisk selvbruner lugt) her
Køb  Pink Himalayan Salt Scrub (dufter SÅ godt) her
Køb Exfoliating Glove (skal bruges til Salt Scrub) her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan spiser du dine grøntsager...med glæde