En lille snack

Lille lort & mine første dage på Snapchat

Der er sket det, at jeg sad med en veninde som så ud til at have det rigelig sjovt på Snapchat. Så tænkte jeg, det kan jeg da gøre efter. Jeg har overhovedet ikke tænkt så langt som at jeg skulle på Snapchat, følte faktisk at det var noget en på 41 ikke rigtig burde kaste sig ud i. Men da flere af mine venner også på min alder har det sjovt med det, så vil jeg også. Skal jo nødig gå glip af noget :)

IMG_0859

Jeg oprettede en Snapchat, navnet er opfindsomt: kira eggers.

Jeg var til Housewarming i fredags, hvor jeg bedyrede min nyfundne interesse for sc men jeg var lidt knotten over, at det eneste jeg kunne se, var en lille lort og jeg i øvrigt ikke kunne finde ud af at bruge det.
Ingen venner, ingen indhold. Ligesom uden formål. Det gik jo ikke, så her er min første ven og snap :)

IMG_0852

Som tiden gik, kom er der flere og flere til. Jeg i min uvidenhed, tilføjede alle som venner. Altså anede ikke at man kunne lukke ned for den mulighed og så kun adde ens venner. Det ved jeg så nu. Pludselig er jeg venner med flere hundrede jeg ikke kender og hvoraf nogle af dem mener, at jeg skal indvies i deres maskuline, sprællevende organer.

Selv med billeder som dette, aktiverer det en eller anden “horniness”:
IMG_0861

Lige nu, er jeg nervøs, hver gang knappen er rød, for så ved jeg det er en video og det kan være hvad som helst.
Der er nu gået tre dage med overraskelser ala:
imgres

Jeg har måtte trække en streg i sandet. Nu er det alvor! Ikke flere dick pics eller onanivideoer. Ingen funny bones.

IMG_0898

Derefter, er tonen blevet en smule anderledes. Jeg får tilsendt billeder af fædre og deres børn, mænd på arbejde, mænd på ferie, selfies, mænd med deres mad, veninder sender mig alle mulige ting og nogle børn spookede mig.  Nu er det så, jeg tænker om det ikke også er en smule kedeligt, om jeg egentlig bare skulle sige: Enough! Tilbage til dick pics! Men nej, det går ikke. Det holder jeg ikke ud. Det er bare ikke det jeg er på Snapchat for, og så skal jeg til at have min assistent til at åbne alle chats og det er jo heller ikke sjovt :)

Jeg er så nysgerrig at jeg simpelthen ikke kan lade være med at åbne dem. Selvom jeg gruer for indholdet, kan jeg ikke dy mig!  Det er vel meget naturligt her i starten.

Også fordi, jeg vil bare have notifikationstallene væk fra appen.

Nå, men jeg er rigtig glad for Snapchat so far, og er rigtig glad for den velkomst jeg har fået af de søde mennesker der skriver til mig. Dem med dick pics og videoer er en anden snak, det er så jeg får rismælkslatten galt i halsen. Lad være med det!

Jeg kommer til at bruge Snapchat til træning og kost, men også lidt fra mit privatliv. Hvem ved, måske er du så priviligeret at se mig morgengrim :D
Håber I vil følge med.

SNAPCHAT:
kiraeggers

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille snack