Så er jeg tilbage - I kan vente jer!

En tur i Nordsøen med en lille promille

IMG_8288

Jeg anede ikke hvad jeg skulle forvente af det her overhovedet – denne her tur til Sylt har på alle mulige måder overrasket mig. En af de oplevelser jeg havde som jeg vil dele med her, kan rigtig mange nikke genkendende til: Kærlighed til øl og brød.

Nu skal man jo passe på med, at drikke og svømme på samme tid, men hvis det foregår på land kan det vel ikke få helt galt. Selv for mig.

Jeg blev inviteret på BROT & BIER (Brød & Øl) som ligger i den hyggeligste lille “village” Keitum ikke langt fra hovedstaden på Sylt, Westerland. Det er et MUST for både øl og brød elskere.
Endnu mere fordi at indehaveren Alexandro Pape har fået hele to Michelin stjerner. Restauranten er varm og minimalistisk og menuen overskuelig, og da jeg ikke spiser kød, lavede de en vegetarret til mig med kartoffelbrød.
Brot & Bier er meget popoulær, og der blev da også hurtigt fyldt op.
Nu til Nordsøen:
Alexandro har fremstillet sin egen øl som man også kan købe i hans virkelig skønne shop som ligger ved siden af restauranten,  som er fremstillet med vand fra Nordsøen. Det var den vi fik til middagen (billedet). Jeg valgte simpelthen at lade gluten intolerance være gluten intolerance og smagte på sagerne. Øllen er let og smagsfuld. Jeg bryder mig ikke om tunge øl, jeg bliver så træt, så denne var helt sikkert noget for mig! Øllen hedder Watt og hvis du vil læse mere om den foregår det her

Mange af de ting jeg laver her på øen, trækker en tilbage til naturen. Alt lige fra besøg hos guldsmed, til nydelse på restauranter. Mere om det i nogle andre indlæg. Håber I vil læse med, for dette kunne meget vel blive jeres næste forlængede weekend eller feriested. Kom tilbage find flere tips og tricks til en lækker rejse med kæreste, veninde eller familie.

IMG_8283
IMG_8285
IMG_8290

IMG_8302

IMG_8271

Brotundbier_Logo_2c_deckend_RGB_144_160418_RZ-150x150-2
Min tid på Sylt er ikke helt slut, men her er lidt fun facts for nu:
– Man kan komme på pilgrimsrejse gennem Morsum Kliff med en præst hvor man vandre gennem landskabet i timevis
– Man kan deltage i et løb i marts måned, rundt om på øen på 33,33 km
– Man kan nøgenbade (!) mange steder og det ved man når der står et skilt med en bikini og et kryds over :)
– Man kan have sin hund med overalt – og der er ingen der rynker på næsen
– Sylt ligger i Nordsøen og er nabo til Rømø
– Det tager fem timer med tog og 3-4 timer i bil at komme hertil
– Der er strandstole overalt – de såkaldte Sea Baskets. Har man ikke sådan en, så er man sgu ikke rigtig en “Sylter”!
– Her er vildt dejligt, rent og masser af luksus, men også “nede” tid hvis man har brug for ro, natur og gratis aktiviteter, for naturen byder på så meget

Du kan læse meget mere om Tyskland og Sylt og de mange overraskelser øen byder på her:
Germany Travel

Om Sylt generelt:
Sylt med mere – Germany Travel
Vadehavet/Sylt
Sylt Marketing GmbH

#sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg tilbage - I kan vente jer!