Aktiv ferie - med STIL :D

Bruce Willis og jeg! {En lille smule Heidi Klum og Leona Lewis også} 

DSC_2031

Jeg har slået mig sammen med LR Health & Beauty {tysk skønhedsbrand} som også har en afdeling her i DK, hvor jeg skal fungere som konsulent for 28 Days Bodymission pakken. En pakke der skal hjælpe folk med at tabe sig og forbedre deres livsstil i det hele taget.
LR Health & Beauty står bag skønhedsprodukter som blandt andet parfumer lavet i samarbejde med Heidi Klum, Leona Lewis, Bruce Willis m.fl. LR Health & Beauty har stort set alt indenfor aloe vera, skønhed, makeup og cremer, etc.

Jeg har været i gang i en måned nu, og ud over jeg lige skal blive bedre til at lave webinarer så synes jeg faktisk det går ret fint! Jeg er meget glad for min nye stilling og jeg forventer at jeg om nogle måneder har flere opgaver. Det er hvertfald planen, lad os se om de holder mig ud :D
Min opgave er at hjælpe dem der er igangværende sælgere med at sælge mere, og ellers hjælpe nye i gang, ved at give dem så meget værktøj som muligt til deres kunder eller kommende kunder.
En god ide er altid selv at stifte bekendtskab med det man arbejder med, så det har jeg selvfølgelig også gjort, det samme har mange af dem der kommer til seminarene. Hvis ikke, så kan de hvertfald gå i gang efter seminaret.

 

Det ændrer selvfølgelig ikke på at jeg stadig har mit fitnessstudie på Østerbro og så mit fitnessstudie i Hornbæk samt alle mine kostkunder. Jeg elsker mit arbejde så det vil jeg blive ved med. Men som den iværksættende type jeg er, er jeg også nødt til at lave andre ting. Jeg er så småt ved at tage nye kunder ind, så du kan skrive til os@dkira.com hvis du gerne vil være stærkere, strammere, sundere, slankere og alt det der.

DSC_1972

 

Webinar
Mit første webinar gik op i hat og briller. Jeg blev forstyrret af larm i baggrunden som jeg så prøvede at gøre kål på hvilket så bare larmede endnu mere, webinar appen virkede ikke helt som den skulle, da der var forsinkelser og der var også nogle andre tekniske ting, som jeg ikke vidste jeg skulle benytte mig af, der gjorde oplevelsen lidt mindre festlig for dem der deltog.
Det er selvfølgelig smadder irriterende, men nu ved jeg da hvad der skal gøres anderledes. Jeg synes ideen om webinar er rigtig fin! Jeg skal bare vænne mig til, at jeg taler ud i luften og der ingen respons er fra nogen. Det og så skal jeg lige have en ekstra køretur i den tekniske afdeling. Håber dog alligevel folk vil kigge med igen.
Hvis du vil vide mere og opleve mig når jeg slår mine folder, kan du følge med på LRs danske side her.

DSC_2098

Jeg glæder mig til at jeg helt stærk i webinarer for så vil jeg lave mange flere af dem.
Næste seminar {ikke webinar} afholder vi i KBH om en uges tid hvor der også er mulighed for at købe pakker med rabat og ekstra boosters som jeg har sammensat til jer.

Jeg har endnu en nyhed, men den venter jeg lidt med, da den ene helst ikke skal kvæle den anden. Jeg ser frem til at præsenterer jer for den :-)

Håber vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiv ferie - med STIL :D