Fibersprængning: Body-sds behandling

Dejlige dyrevenner søges :-)

IMG_5179

Savner du en bedste ven, der ikke siger dig imod, som nusser dig på halsen når du mindst venter det, som bare vil du det du vil, som er utrolig let at gøre glad, og som er nogens dyrbareste?

Ønske: Stort hjerte der banker for dyr
Haves: Kæledyr der savner ovenstående

Pawshake.dks som er et pålideligt dansk fællesskab af kærlige og godkendte kæledyrspassere og hundeluftere m.m., søger familier og mennesker, der godt kunne tænke sig, at passe eller lufte hunde.

Som med alt andet arbejde, er det en fordel, at kunne lide det man laver. Faktisk, er det et krav. Det er ikke en god ide, at passe dyr for penge, hvis ikke man kan lide hunde. Det er vi nok ret enige om. Derfor, er det vigtigt for dig og for hundens familie, at du er et ansvarsfuldt menneske, som en hund føler sig tryg og godt behandlet hos. Her er nogle eksempler, som er angivet med fine bedømmelser: Klik her

Man sætter selv sin pris og sine vilkår, og på den måde, findes man af nogen, der føler det passer til deres egen profil.

Ikke alene får du glæden ved at have en hund, du kan også aflevere den tilbage, og derfor kun få det sjove ud af opgaven. Lidt ligesom når jeg passer andres børn. Der er dog undtagelser, man skal vist nok lige huske at samle puh puh op og hvis man passer en grand danois som min, ja så sørger man jo for, at have sorte sække og to hænder til rådighed :D. Man vænner sig til det, dont worry!

unnamed

Fordelene er mange. Man prøver kræfter med at have kæledyr. Man har selskab. Man kommer mere ud. Man elsker hunde, men har ikke selv tiden til dem hele tiden. Man hjælper andre. Man tjener penge.

Opret din profil her – gælder hele Danmark.
Læs om vilkår, forsinkringer, etc. her

PS.: Billedet øverst, betyder ikke at det er et krav, at du har dyrene i sofaen når du passer dem. Opi har på en eller anden måde, gennem årene, fået manipuleret med os. Vi har den lausige ende af sofaen nu, er det ikke for meget? Jeg er lidt træt af mig selv, nogle gange. :-)

1 kommentar

  • ha ha… kender det… de kære kræ, får på en eller anden måde sneget sig frem og op, uden at man helt ser det komme… men har jo også den åbenlyse kæmpefordel… bedende hundeøjne ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fibersprængning: Body-sds behandling