Fantastiske gym bags! Både til dig, der cykler, dyrker yoga og squatter

Fibersprængning: Body-sds behandling

Screen Shot 2016-02-07 at 22.01.26

Jeg har aldrig haft en fibersprængning før. Men det er da ikke noget jeg ønsker mig igen, sådan lige med det samme, eller nogensinde. Jeg var i gang med at lave sprint med en bungee elastik, da det pludselig gav et smæld i den ene læg. Da vidste jeg sådan set godt, at det var alvorligt, men noget i mig, håbede det bare var en overanstrengelse.
Jeg valgte at forsætte med arbejdet den dag, selv om jeg næsten ikke kunne koncentrere mig. Jeg havde heldigvis nogle gode, forstående klienter, der bar over med, at jeg havde svært ved at koncentrere mig. Dan hentede mig, og vi tog hjem. En uge senere, var jeg tilbage til træning. Det skyldes blandt andet, at jeg fik body-sds behandling, tror jeg. Det er ikke noget hokus pokus behandling. Det var ret smertefuldt, men super effektivt.

Det er som sagt en behandlingsform, der giver fuldstændig mening og helt uden heksetricks. Det står for Body Self Development´s System og nærmere sagt, går det ud på, at skabe bedre lymfe- og blodcirkulation hvilket udrenser og sætter gang i kredsløbet. Alt sammen noget, der har en helende effekt på skader af muskler, sener, led. Hele kroppen arbejdes der med, ved blandt andet zonetryk og med den indstilling, at hele kroppen hænger sammen. Når du har ondt et sted, kan det være grundet et andet sted i kroppen. Måske giver det rumlen i maven når terapeuten trykker under foden, etc. Body-sds kan også bruges til udrensning af affaldsstoffer, mentaltræning, mental coaching, til at få hul på traumer, åndedrætstekning og til erhvervsfolk, der ønsker bedre fokus og mindre stress i deres liv og karriere. Blot for at nævne nogle af de områder Body-sds berører. Kropsterapi både mentalt og fysisk, kan man vel sige.

INFO: Via lymfevæske skiller kroppen sig af med affaldsstoffer, så ved at aktivere lymfesystemet, baner det vej for lymfevæsken.

TIP: Man får behandling på begge sider af kroppen. Man skal have underbukser og undertrøje, sports-bh eller bh på.

Det var en af mine venner der anbefalede at jeg prøvede det, og jeg havde tilfældigvis en time hos en, som jeg havde fået i gave til at bruge efter bjergbestigning. Det fik jeg ikke gjort, men nu bød lejligheden sig. Jeg var også træt af at gå på krykker, så alt der kunne hjælpe, var jeg villig til at prøve. Da jeg var færdig, gik jeg bedre og følte mig meget løsnet op. Sågar ned ad trapper uden det gjorde særlig ondt. Nogen har brug for flere behandlinger, for mig, var en nok, og en uge efter havde jeg det faktisk bedre end jeg havde forventet. Min terapeut forklarede mig, at når man aktiverede lymfevæske, hjalp man kroppen til at hele hurtigere, og det tror jeg han fik ret i :-)

Du kan kontakte Dennis på 26 57 40 40. Han er under uddannelse, tror måske han er ved at være færdig, men derfor er han rigtig god alligevel. Jeg anbefaler!
Hils fra mig, han holder til i KBH.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske gym bags! Både til dig, der cykler, dyrker yoga og squatter