My name is Johnnie. Johnnie walker! Kom til cocktails på fredag

Tre uundværlige fra Nike & vinder af konkurrencen

Screen Shot 2015-11-24 at 11.44.41

Træner din kæreste? Løber? Cykler? Dyrker nogen form for sport? Så har jeg muligvis en god ide til det helt rigtige gavekøb. Det kan også være, at du som kvinde har lyst til at give dig selv en velfortjent gave, men ellers kan denne guide (ikke så diskret) deles på din kærestes væg eller i hans inbox.
Nike har lavet en gaveguide som jeg også beskrev i dette indlæg. De kalder den The Gifting Experience. Vi ved allerede nu, at det selvfølgelig handler om mersalg. Men det er altså også sjovere at shoppe online, hvis tingene er skåret ud i pap. Bliver det for besværligt, kender jeg mig selv godt nok til, at jeg er skredet igen. Derfor er ideen god, da deres sortiment er gjort ekstra overskueligt samt man kan plugge flere detaljer ind og dermed få linet de ting op man er interesseret i, inkl. størrelser. Jeg har fundet flere items på deres side, som jeg overvejer at købe. Det var lidt svært at vælge, der er rigtig  meget godt fra Nike derude lige nu, men jeg har lavet en lille guide til den kræsne kvinde med de ting jeg synes bedst om.
Som du kunne læse i sidste indlæg, kan man blandt andet også designe sine egne sko. Med sit navn, farver, materialer og det hele :D. Er det ikke meget fedt? Se mere her

Screen Shot 2015-11-16 at 21.56.45
Hold på formerne
Tights der krammer dine lår og din røv. Findes der noget mere irriterende end tights der får en til at se kortere, federe eller bredere ud? Derfor er pasformen vigtigt. Men det er også vigtigt at man føler at bukserne fremhæver de pæneste dele og som nævnt: holder på formerne.
Fås i flere forskellige farver, men jeg er ligenu mest til army grøn. Klik her
Screen Shot 2015-11-24 at 11.12.41

Dri-FIT til løberen/udendørstypen
Har du hørt om Dri-FIT? Matrialet holder dig tør og varm med høj hals, men ikke alene det, blusen her, er syet således du har bedre bevægelsesmulighed. Du kan strække i alle retninger uden af at føle at den strammer på arme eller ryg eksempelvis. Ideel til løberen Se flere varianter af Dri-FIT klik her
Screen Shot 2015-11-24 at 11.18.07

Hold på varene
Hvad er lige ideen med en sportsbh hvis ikk den holder på vores “goods”? De skal sidde stramt men behageligt og sørge for, at vores fineste assets ikke hopper og danser og er ude af kontrol. Meget kan vi ikke kontrollere her i livet, men bryster behøver IKKE være een af dem. Fås i forskellige farver. Bemærk i øvrigt også hvor brede stropperne er og hvor meget støtte der er i ryggen. Big like! Klik her
Screen Shot 2015-11-24 at 11.21.45 Screen Shot 2015-11-24 at 11.21.51

Absolut favorit
Jeg elsker behagelige træningstrøjer og dem jeg har fundet på Nikes side (dem her) er udsolgt i min størrelse – arrrgh! Nå, men så bliver det sgu skoene.
Jeg elsker at der er så stor forskel på dem, og man kan få dem i alle regnbuens farver. Er du alligevel så kræsen at det ikke er godt nok, så kan man da bare designe sit eget par med Nike iD. Klik her
Screen Shot 2015-11-24 at 11.25.37
Nu til det allermest spændende for jer der deltog i konkurrencen om et gavekort på 1000,- til Nikes onlineshop (Europa). Jeg ville som altid ønske jeg kunne trække jer alle, men det blev altså Marianne Juhl. Stort tillykke. Du var det tal jeg tænkte på.
Tak til jer alle for at deltage, husk at jeg løbende holder spændende konkurrencer.

Svaret var: 1) Nike Tech Fleece Funnel

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My name is Johnnie. Johnnie walker! Kom til cocktails på fredag