Når et vægttab stagnerer: Hvad gør man?

Derfor elsker vi mænd i uniform

opi1
opi2

IMG_2705Opi og jeg eeeeelsker mænd i uniform! Især når de dukker op ved ens dør mere eller mindre ventet.
Jeg er Amazon-holic og får leveret alt fra bøger til gulvtæpper og der står han så, manden med uniformen. Det er ikke kun mig der elsker manden i den røde uniform. Opi er PÅ. Når han står der og gør sig til med sin hundekiks, er det bare med at mase sig ud af døren. Øjenkontakt mellem de to, han rækker hånden frem og hun tager pænt imod. Det er ren kærlighed fra begge sider.
Det sidste nye er at Opi fik mig overtalt til at bestille en Box 4 dogs. Det er en æske der kan sidestilles med en Goodiebox til kvinder. Sådan en får JEG nemlig hver måned. Det har Opi bidt mærke i, og naturligvis skal der være ligestilling på hjemmefronten. Det er en pigeting, jeg ved det, men det er vanvittig hyggeligt med sådan en boks man ikke ved hvad gemmer på. Box 4 dogs er startet af en jeg kender der hedder Marianne. Den fine, store æske har vi nu modtaget to gange, og de gemmer på alt fra pleje til spiseligt. Der er også flere bæredygtige og økologiske produkter blandt sortimentet. Man kan vælge at få en Box 4 dogs til sig selv, eller man kan bestille den som gave.
Jeg er stor tilhænger af iværksætteri, og her er to gode eksempler på netop dette, som alle kan nyde godt af. Det er feel good og win-win som man siger.

IMG_2695

IMG_2701

Sponsoreret til Opi – pigen af Box 4 dogs

 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når et vægttab stagnerer: Hvad gør man?