Dagens træning & Dagens inspiration

Jeg bortgiver mit Hummel cykeltøj fra Tour de Tisvilde turen

PicMonkey1jpg

One of a kind. Det laves ikke, det sælges ikke. Vil du have fingrene i mit cykeltøj fra dette års Tour de Tisvilde?

Jeg bortgiver mit unikke, eksklusive Hummel Training sæt til en heldig pige på min størrelse. Jeg er 163 høj og str. på tøjet er medium og det er slim fit, så det sidder tæt.
Læs dig igennem og find et direkte link til bortgivelsen længere nede.

Du har måske allerede set sættet, da jeg ivrigt har postet det på instagram og Facebook hvor jeg poserer med mit hold Hummel/Energii, som blandt andet bestod af Peter Tanev, Bubber og Allan Nielsen. Hvem vidste at Peter Tanev er både sjov og hurtig på en cykel? For ikke at tale om god til at drikke rosé. Jeg ved ikke hvorfor jeg har fordomme med hensyn til vejrværter, men Cecilie Hother som kom senere på aftenen da hendes kæreste kørte løb på vores hold, har altså også en frisk attitude. På den helt rigtige måde. Man kan ikke se på hendes flotte, pæn pige ydre, at der gemmer sig en bestemt pige, der har sin mening om tingene. Ja, jeg vil gå så langt til at sige, at jeg tror man godt kunne vaske hendes mund med sæbe hvis hun virkelig ruller sig ud.
Vi skal i øvrigt bestige Mont Blanc sammen til august i forbindelse med velgørenhed for Børneulykkesfonden.

Jeg tourede igen i år på ruten med Anna Warrington, og vi fik en hyggelig og sjov tur uden for meget konkurrence. Jeg var ligesom heller ikke rigtig med fra start, da min cykels bremseklodser sad fast på baghjulet, hvilket jeg først opdagede efter 25 km i modvind. FLOT. #blondie.

Jeg var ret arrig til sidst, for at sige det på en rigtig pæn måde.
Der er mange der måtte ha troet at jeg bare ikke kunne cykle. Det var pisse pinligt. Følgebiler til de andre hold stoppede for at høre om jeg var ok, fordi jeg på daværende tidspunkt var HÅBLØST bagud og lignede en der trampede i pedalerne som om jeg kørte på en damecykel i gear 40. Vi taler her også ned ad bakke.

Vi sluttede af på Tisvilde Bistro og der sad vi en hel del til kl var 03. Det var en virkelig genial aften, som vi sent glemmer. #whathappensintisvildestaysintisvilde.

Tøjet:
Selv om toppen ser ud til at være for lille, så er det nok nærmere mine bryster der er for store, eller hvad man skal sige. Altså med andre ord, den kan lukkes med god vilje og en a-skål, haha.

Jeg synes vi havde tourens flotteste tøj og der er blevet tænkt ekstra på os, for bemærk venligst vi alle har fået printet six pack bare for at være helt sikker på at folk ved hvor god form vi er i. Den six pack kan blive din.

Her er lidt stemningsbilleder og  så kan du se hvordan du kan få det flotte sæt ved at klikke her

 

mAM zAM bAM dAM wAM q AMVores følgebil, en Mini Cooper, som vi lånte af Jan Nygaard i Lyngby. Den blev kørt af Christina th og tv er altså primus motor vores Hummel/Energii hold, Rikke Laursen, den skarpeste cykelrytter og PR Lady i landet. De fås ikke meget bedre.

AM IMG_3542 IMG_3552 IMG_3556 IMG_3562 IMG_3604 IMG_3607 IMG_3635 IMG_3657 IMG_3658lv as AM dv df AM IMG_0512 1Har du husket din solfaktor? Hvis ikke, kan du skynde dig hed i Matas og hente P20. Er du i tvivl, kan du læse en anmeldelse af P20, som også er hovedsponsor af Hornbæks uge 31 i år, på Pudderdaaserne her

 

 

 

2 kommentarer

  • Hvis jeg står på tær, kan jeg godt komme op på 164 cm. Med lidt fyld kan jeg nok presse dem op i en lille B.
    Men Hummel cykel tøjet i den farve, vil HELT sikkert klæ’ mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bella Wirth

    Uh, den ville jeg gerne vinde til mine mtb-ture

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning & Dagens inspiration