Pinligt og ret upassende, men...

Guide: Mad før & efter træning

unnamed
Spark gang i styrketræningen med disse lækkerier. Både før og efter træning er det vigtigt at få brændstof til kroppens funktioner. Kroppen er virkelig kompleks og hvordan du spiser påvirker din træning på godt og ondt. Man kan faktisk “manipulere” med kosten således at kroppen reagerer positivt på det. Blandt andet ved at spise på de helt rigtige tidspunkter og spise det helt rigtige også. Det er en jungle, jeg ved det. Det korte af de lange lige nu er, at jeg har nogle tips til dig, som gerne skulle få dig rettet lidt ind, i det tilfælde du er fortabt hvad angår netop dette emne. Det kan også være du leder efter inspiration. :)

#TIP: Kroppen arbejder og (gen) opbygger muskler som minimum 24 timer efter din workout, ikke kun den time det står på. Den korrekte mad på det korrekte tidspunkt hjælper dig til at få dine ønsker opfyldt hvadenten det er fedtforbrænding, muskelopbygning eller bare restitution.

FØR TRÆNING:
✘ 100 gr skyr eller lowfat sukkerfri yogurt med 50 gr bær og en spiseskefuld grov musli.

✘ Et glas soyamælk eller mælk (skummet) med 50 gr nypresset appelsinsaft (ikke dem du køber færdiglavet), samt et scoop banan, jordbær eller vanilie valle/whey proteinpulver.

✘ 1 spiseskefuld sukkerfri peanut butter med et æble til.

✘ 50 gr. bær, valle/whey proteinpulver af smagen chokolade, karamel eller vanilie, isterninger, et glas kold kaffe.

✘ Ristet rugbrød med et spejlæg samt grøntsager efter eget valg.

EFTER TRÆNING:
✘ 200 gr. lowfat kakaomælk.

✘ En god håndfuld spinat blendet med 100 gr skummetmælk, bær af eget valg samt et scoop valle/whey proteinpulver af eget valg.

✘ 10 gr. grovvalsede havregryn, bær eller banan efter eget valg samt 100 gr. mælk, isterninger og et scoop valle/whey proteinpulver af eget valg.

✘  4 x Æggehvide til omelet med grøntsager og en halv skive ristet rugbrød.

#TIP: Passionsfrugt kan altid pifte enhver shake eller smoothie op.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinligt og ret upassende, men...