Bikini - venlig mad to go

Sunday brunch i Kødbyen: Bæredygtigt og lækkert!

N2t

Min søster og hendes kæreste fik sig en rigtig Københavner – tur for et par uger siden. Først tog jeg min søsters kæreste under armen og slæbte ham rundt på Vesterbro alt i mens jeg pegede på alle vigtighederne som gerne skulle blive integreret i hans hjerne som must-sees,  og dagen efter tog vi alle tre på Nose2Tail som er et af mine favoritkoncepter. Det bør faktisk også være et af dine, og jeg skal nok fortælle hvorfor. Noget med dyr :)

Nå, men søster og kæreste bor altså i Valby, men det er lidt som om at de er forblevet provinsielle. De kommer ikke rigtig ud over af den del af bygrænsen og Kødbyen var som at komme lidt til et andet land for dem, tror jeg. {Okay. De vil protestere at jeg overdriver}.

n2t2
Det du ikke ser på billederne er bagt rarbarbar, ostebord og masser af frugt. Bagt rabarber:
Syltet rabarber, skovmærke, creme fraiche, mynte og fernet crumble.
Hold nu kæft, den er god!!
Se hele menuen her. Meget af det får du for kun 250,-

Min gode dyreven Søren Haahr som jeg kender tilbage fra da jeg arbejdede på Diskotel Woodstock, har jo som I måske allerede ved, startet et koncept hvor man ikke blot spiser noget af dyret, nej, man spiser da det hele! Deraf navnet Nose2Tail. Jeg ved ikke hvad øjne og tæer bliver brugt til, jeg er en slags vegetar så det er irrelevant for mig at vide som sådan, men altså, på begge restauranter der ligger i Kødbyen har vi altså her valgt at bruge fra næse til mund. Jeg vil gerne vide det bare for videns skyld, men jeg har ikke fået spurgt.

Nu til sagen. Hver søndag holdes der Sunday Brunch på Nose2Tails Meat and Seafood restaurant. Hver søndag er der også DJ {DJ´s I kender fra jeres trendy go – to place efter midnat}, brunch inkl. dessert, kaffe og the og så selvfølgelig et hav af mad. Bogstavelig talt! Det er seafood buffet. Flot linet op, lækre råvarer og det bedste er, det er uden tvivl et af de steder i byen der går mest op i dyrevelfærd og bæredygtighed.

Vi var der på første åbningsdag, og vi blev i hvertfald tre-fire timer. Det var en virkelig god oplevelse, så jeg vil gerne give stafetten videre. Du kan nå det endnu. Det starter først kl. 12 :) Klik her for mere info.

Dagens DJ er Emil Lange:

11168891_10153249969817649_8316403804597896877_n

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini - venlig mad to go