Bloggen er under konstruktion

Endnu en lille hemmelighed

Jeg faldt lige over et billede på LinkedIn. Det giver mig nu anledning til at fortælle jer om mit seneste tiltag:

Jeg åbner et fitnesscenter på Østerbro.

Det er sådan, at Fitness World igen har været ude med riven. De har overtaget Urban Fitness på Amager hvor jeg egentlig havde lejet mig ind tre dage om ugen med mine klienter. Vi er ikke velkomne der som trænere med mindre vi vil leve under deres regler og deres løn og det vil “vi” ikke. Altså mig.

Det var godt nok allerede i februar jeg sagde ja til at indgå et samarbejde med nogle der allerede har et center de ikke har tid til at tage sig af, så på den måde går det hele meget godt op.
Det var sådan at:
Jeg ledte efter et sted der allerede har fitnesscenter men ikke kan finde ud af eller har interessen i at drive det. Jeg delte med en af mine klienter at jeg var klar til at komme videre – være mere selvstændig, altså herre i eget hus, men ikke nødvendigvis havde lyst til at starte fra bunden.
Jeg tænder på ideen om et mere privat og personligt gym og ikke på disse kæde-koncepter og det har jeg haft lyst til at drive ud i virkeligheden.

Han sagde, han havde en rigtig god ide til mig, som han ville undersøge om var en mulighed. Det blev et JA TAK derfra.

Det korte af det lange er: Jeg åbner op 1.maj til det som skal blive min legeplads. Her vil jeg træne mine klienter og de mange ansatte i bygningen. Det bliver ikke et center hvor man kan tilkøbe sig medlemskab, man skal være i en eller anden form for forløb hos undertegnede eller arbejde i huset hvor fitnesscenteret ligger.

Billedet jeg fandt på LinkedIn er meget ala min egen filosofi:

013685c2-41f4-45bd-9785-9924fef70691-mediumIkke helt det samme princip men tanken bag, er i store træk det samme.

Det føles helt rigtigt, men indretningsprocessen er da noget af en udfordring. Den del er jeg spændt på. Farver, lys, udstyr (en del funktionelt), hvordan udnytter jeg pladsen bedst og så videre. Nuvel, der er allerede en base at gå ud fra da der er udstyr og masser af plads, men der skal laves nogle ændringer og den del er super spændende! Jeg håber jeg kan få min producer kæreste (forlovede) til at lave en playliste eller to. Det ville jo være perfekt.

Så altså:
Tirs, fre og lige lørdage er jeg i KURBADET by ILSE JACOBSEN hvor jeg driver KURBADET FITNESS by KIRA. Man, ons, tors er jeg i KBH og det fortsætter jeg med. Der er en smule ændringer i dagene fra 1. juni men det vil blive meldt klart ud. Ulige lørdage er jeg i Helsingør hvor jeg stadig træner nogle klienter i Fitness Factory, men jeg er ikke direkte tilknyttet.

KURBADET FITNESS by KIRA i Hornbæk var som nogle af jer ved, den første hemmelighed i rækken af fitness hemmeligheder i første kvartal af 2015.

Glæder mig til at byde jer velkommen 1.maj og jeg skal nok fortælle mere når jeg ved mere og når tiden nærmer sig.

Ps.: Jeg er SÅ glad!

1 kommentar

  • Jannie

    Kære Kira.
    Super godt gået – du er sej og modig;0) Håber det bliver en succes! Pøj pøj fra Fyn

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen er under konstruktion