Jeg har ruget på en hemmelighed...

Marts med Medfølelse: Frontfigur 2015

14427_783671101727064_4565542811584127340_n

Ud over bomben jeg smed {læs her}, er jeg også frontfigur for dette års Mad med Medfølelse. Det er ikke en reel begivenhed, mere et online budskab som Mad med Medfølelse hvert år afholder. Sidste år, var det Sys Bjerrre og i år er det altså  mig :)

Kira Eggers deltager i Marts med Medfølelse! Mad med Medfølelse har inviteret Kira Eggers til at deltage i vores begivenhed Marts med Medfølelse, og Kira har sagt ja, fordi hun vil gøre det bedre for dyrene og sin egen sundhed. Kira siger: “Det er slet ikke svært, modsat hvad mange måske forestiller sig, at få sine mineraler, vitaminer og proteiner når man lever vegansk. Flere og flere top-atleter og berømtheder lever vegansk og heldigvis bliver det mere og mere populært at udelukke produkter, der kommer fra et dyr i sin daglige kost.” Kira har også lagt mærke til, at det der “vegansk” bliver mere og mere udbredt alle steder: “Det glæder mig virkelig meget, at rigtig mange restauranter står klar med nogle gode alternativer til dem, der gerne vil nyde et vegansk alternativ. Med internettet er alle de gode opskrifter kun et klik væk.” Du behøver kun klikke én gang. Klik på Mad med Medfølelse, og deltag i Marts med Medfølelse lige her.
Følg også med på Mad med Medfølelses Facebook side. Der er så mange tips og tricks samt de lækreste opskrifter. Jeg er selv rigtig vild med siden, da den er indbydende og anderledes, klik her.

Veganske atleter:

Jim Morris at 61

Jim Morris, på billedet er han 61 år

Andre veganske topatleter, klik her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ruget på en hemmelighed...