Proteinopskrifter: Trøfler på pinde - det er kræs!!!

Kind life: Lækre “chicken wings” med hot wing sauce {Uden kylling} 

Jeg følger Alica Silverstone. Hun er veganer. Mange af hendes opskrifter på hendes side, er som at komme i en madhimmel – også for dem, der spiser kød, fordi der er masser af inspiration at hente til de dage man ikke spiser kød eller hvis man blot ønsker at vælge det fra i en periode eller for altid. Den hedder THE KIND LIFE – klik her

I dag lavede jeg en af opskrifterne fra hendes portal, som det mest af alt minder om.
1: Jeg elsker kylling – men jeg spiser det ikke
2: Jeg elsker alt der er stærkt. Især hot wings – men jeg spiser det ikke. Har ikke spist kød siden 2011. (Jo et par smuttere…en hotdog i en brandert og under mit fitness projekt med TLC Discovery, der skete noget i hovedet på mig, aner ikke hvad).

Jeg har fundet en genial erstatning af buffalo chicken hot wings! Hvem skal bruge kylling når vi har blomkål!

Jeg viser billederne, så kan I hente opskriften her.
(ingen opskrift på dressing men du kan bruge: Vegansk mayo, eddike, hvidløg persille, peber)

(Jeg brugte mandelmel det fungerede egentlig ok, ville dog gerne have mere sprødhed så overvejer en anden mel næste gang)

 

IMG_8477

IMG_8482 IMG_8480

(100 procent vegansk) Hooters hot wing sauce her
(100 procent vegansk) Hot wing sauce  her 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinopskrifter: Trøfler på pinde - det er kræs!!!