Nyt på Hornbæk Havn: Øko pølser

Populær protein is til Hornbæk Havnegrill: Denne lørdag + Søndag!

wheyhey-homepage

Jeg glæder mig meget til at få post på havnen i Hornbæk i morgen, jeg modtager nemlig 300+ protein is fra Wheyhey i forbindelse med Hornbæks wellness uge, uge 31. Whey betyder valle som i valleprotein, derfor super at indtage lige efter træning, da det er hurtig optageligt.

Wheyhey er kommet til DK for nogle måneder siden, det eneste sted der pt forhandler det, er Loaded på Vesterbrogade. Men meget snart, kan det bestilles lige til døren, online.

Læs mere her, og find ud af hvordan du bestiller din is

Grunden til, at jeg overhovedet er kommet på banen, er at jeg var nok den første dansker til at nævne Wheyhey i et blogindlæg, her på bloggen hvor jeg faktisk prøvede at gøre isen efter, da den ikke blev solgt I Danmark på daværende tidspunkt. Da Danmark så kom på tale, blev jeg kontaktet, da de var faldet over mit indlæg online. Når man søger på Wheyhey Danmark, ligger jeg også nummer et, i al ubeskedenhed.  #seo #virker. 

Kom ned på Hornbæk Havn, Hornbæk Havnegrill og smag din helt egen is. Vi deler dem nemlig ud gratis!

Uddeling finder sted:
2. august, lørdag mellem kl. 15 og 17
3. august, søndag mellem kl. 13 og 15
Efterfølgende, hvis der er flere is tilbage, vil de blive delt ud til dem der handler i Havnegrillen.
Et godt tip: Da vi jo afholder TRX træning ved siden af Havnegrillen, kan jeg anbefale at man dykker ned i en protein is efterfølgende. Perfekt at spise efter, og som et alternativ til proteinshakes og barer. Eller bare for hyggens skyld.

{For dem, der måske gerne vil have en gammeldaws, etc. sælger Havnegrillen deres sædvanlige sortiment.} Læs mere om øko pølser hos Hornbæk Havnegrill fra Pølsekompagniet her

 

p6 p5 p4
p3 p2 p1

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på Hornbæk Havn: Øko pølser