Inspiration til rejsemål + vind 10.000 med Albatros Travel

Low carb fødevarer for 7500,- det kan du vinde med Fakta

Lige nu, har du muligheden for at vinde et lækkert gavekort til Fakta til en værdi af 7500,-.  Forestil dig hvor billigt det SÅ bliver, at spise sundt. Fakta har mange bud på kost, der er det helt rigtige at spise, hvis man gerne vil tabe sig. Se billedet:

IMG_7491

Ok, der gled lige en vin med i kurven, jeg ved det godt. Men det er den bedste vin – ever. Det er som om der er begrænset parti, så skynd dig ned. Hvidvinen er også rigtig god, men den er udsolgt her hvor jeg står.

Det er ikke ligefrem billigt at være på en diæt eller at ændre sine vaner til en sundere livsstil, for god mad kan være dyrt. Men hos Fakta kan du ofte få det billigere. Ja, selv øko – æg er billigere her, end i eksempelvis SuperBrugsen. Hvertfald i Hornbæk hvor jeg opholder mig.
Ikke at jeg har noget imod SuperBrugsen, jeg kan bare godt forestille mig, at mange mennesker afholder sig fra at spise økologisk, etc. fordi de synes det er for dyrt.

IMG_7489Gladere æg :)

Ikke alene økologisk, men også low carb. Eksempelvis, blev jeg hurtig fan af Santa Maria salsa. HOT sauce versionen, for den er sukkerfri!

For at få mulighed for at vinde, skal du skrive dig op til nyhedsbrevet og huske at svare på spørgsmålet også. Dette foregår via dette link: Fakta – giveaway.
Nyhedsbrevet indeholder bl.a. ugenstilbud, rabatkuponer, madplan og lækreopskrifter.

TIP! Som det ses, ligger der en skyr is i kurven. Disse skal spises med omtanke, da de indeholder meget sukker. Det og vinen, er omtrent det eneste, der ikke er sundere og low carb valg.

Forestil dig, hvor mange penge du kan spare og hvor godt du kan komme i gang med DIN madplan, ved at have et forskud på 7500,-.

Personligt, handler jeg tit i Fakta, for jeg elsker gode tilbud. Derfor sagde jeg også ja til at lave denne kampagne.

Held og lykke!

 

 

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til rejsemål + vind 10.000 med Albatros Travel