Tre ting: Glemmer du også dette, når du træner?

Skal du se program om steroider om lidt?

Jodie Marsh har lavet et program, hvor hun går tæt på folk der tager steroider, og på blandt andet bodybuilding, for at se hvilken rolle det spiller. Se med i aften, kl 00.

Jodie Marsh er tilbage på TLC i en helt ny rolle

Danskerne stiftede for alvor bekendskab med Jodie Marsh sidste år, hvor TLC fulgte den tidligere glamourmodel i hendes succesfulde kamp for at blive en hårdtpumpet bodybuilder. Nu er Jodie gået nye veje og har prøvet, hvordan livet som undersøgende journalist kan være, i de to nye, dybdegående dokumentarer: Jodie Marsh: Steroider og Jodie Marsh: Prostitution.

Jodie Marsh: Steroider

I ’Jodie Marsh: Steroider’ løfter Jodie, der selv er mester inden for naturlig bodybuilding, glamourmodel og undersøgende journalist, sløret for en underverden af steroidemisbrugere. Jodie mener, at udbredelsen af steroider og deres præstationsfremmende effekt på krop og sind er årsagen til, at sporten ikke tages alvorligt. Hun prøver at afdække, hvorfor folk tager dem, analyserer de fysiske, psykiske og følelsesmæssige bivirkninger, de kan have – og undersøger, om man kan opnå samme styrke og udseende, som steroiderne giver, på naturlig vis.


Se billeder fra programmet her: 
https://discovery.box.com/s/6nlkczwugfmz5wj5espl

Se videoklip fra programmet her: https://discovery.app.box.com/s/4z5xutjgrzpw306swvkr/1/1122097531

Jodie_Marsh-21_

2 kommentarer

  • Tonny

    test

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Synes godt nok den steroidepumpede Candy, som optræder i et af videoklippene, minder meget om din træner Helle. Har du talt med hende om brug af steroider (alt i fysisk fremtoning og stemmeleje peger på, at hun tager dem) eller er det ikke noget hun er åben omkring?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre ting: Glemmer du også dette, når du træner?