Fitness seminar: snacks

Opskrift: Dadelkugler med nødder og chokolade

IMG_2154 copy

Her er opskriften på de dadelkugler med chokolade, som jeg lavede på seminaret. Jeg lavede denne her islagkage til dem, dog kun med mandler og ikke andre nødder, men med det resterende dej, lavede jeg disse kugler. Jeg tilføjede bare lidt flere dadler for at gøre den mere klistret.

Dejen er blot:
Dadler 20 gram, mandler 100 gram, vaniliesoyamælk 5 spiseskefulde, vanilieessens 1 teskefuld

Rulles i:
Kakaopulver, den mørke.

Blend alle ingredienser, på nær kakaopulver. Lad dejen stå lidt efterfølgende, og husk den skal være klistret. Vask dine hænder grundigt eller brug plastik handsker, rul dem, og rul dem dernæst i pulveret. Du kan også lave en klods ud af dejen, og skære dem i firkanter.

I køleskabet min 30. minutter og kan derefter serveres.

Enjoy!

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness seminar: snacks