Kvalme

Daglig måltid

bfDer går ikke een dag, hvor jeg ikke spiser dette. Det da det man kalder “hof – ret”, er det ikke? :)
Man bestemmer sådan selv hvad man vil have i, men jeg veksler lidt. Æggehvider, grøntsager, nogle gange lidt revet ost 10%, {lidt som en bette kugle i håndfladen}, salsa sukkerfri, Santa Maria har en salsa hvor “hot” er sukkerfri, og så kan jeg sagtens finde på at tilføje tun i vand. Jeg vælger en tun på dåse signalerer at deres produkt holder sig indenfor lovgivingen og tager hensyn til miljø og dyr under fiskeri.

INGREDIENSER + FREMGANGSMÅDE / Tid: 10 minutter
I denne her, er der ost, champignon, tomater, grøn peber, krydderier, jalapenos, dijon sennep, hakkede løg, et æg med blomme. Bruger jeg flere æg, bruger jeg stadig kun een blomme. Tortillaen er fuldkorn.

Jeg steger alle ingredienser først, lægger det over på den kolde tortilla, som jeg så efterfølgende lægger på panden nogle minutter for at varme den. Det er så her at jeg tilføjer salsa og ruller den sammen mens den stadig varmer på panden.

Tag af og server.

Kom dog lige til at spise lidt Pop Tarts også. Fandt dem i en skuffe da jeg ryddede op i køkkenet. Der var kun en halv tilbage, men hvordan kunne jeg dog glemme at jeg havde sådan en lille snack liggende? Puhaa! Godt jeg fandt den, god overraskelse!

IMG_1573

De kan købes hos dialife.dk her, og jeg anbefaler at man IKKE spiser dem hele tiden. Blot til hygge i ny og næ, ikke?

Resten af dagen spiser jeg i øvrigt hytteost, æg, hvid fisk, lidt kokosmælk, havregrød,  noget frugt og nogle grøntsager. Ofte proteinpulver som kosttilskud. Whey 85.

Vil du ha træningsprogram, træning og en kostplan? Du er ikke gået helt forgæves. Klik her 

ke

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalme