Msn Stars: Yacht fest // Johnnie Walker

På vej til lægen

lægeHævelsen i dag, skyldes modeugen…og den falafel jeg spiste kl. 2 i nat :)

Jeg er altså rigtig træt af et tilbagevendende problem. Kan I gætte hvad det er?
Ja, det er nemlig væske i kroppen. Lige så snart det bliver lummert vejr og meget varmt, binder jeg flere kilo væske og INTET jeg gør, vil få det til at gå væk. Jeg har derfor besluttet at jeg vil finde ud af hvad det egentlig er der sker med min krop i varmen og finde ud af, een gang for alle hvad jeg kan gøre ved det. Som nogle af jer ved, stiller jeg op igen til næste år, dog ikke i Danmark. Såfremt det ikke lykkedes at findet et sted jeg kan stille op i udlandet, dropper jeg det. Det jeg vil sige er, at den væskebinding kan spænde ben for en god udvikling op til konkurrencen, som den gjorde sidst, især hvis det er at jeg stiller op i et land hvor der er varmt. Forventer at stille op i Maj eller deromkring.

Jeg er ikke sikker på at lægen kan fortælle mig noget i dag, men på et eller andet tidspunkt, får jeg vel et svar jeg kan bruge til noget og dele med jer :)

OPDATERING: LÆGENS SVAR 

 

5 kommentarer

 • Beate

  Bruger du mange kunstige sødemidler? Jeg lider selv af meget væske i kroppen og mistænker mit forbrug af sødestoffer for at være banditten. Jeg kan hurtigt tage et par kilo på i ren væske, og pludselig en dag skal jeg bare rende hele tiden, og så ryger de kilo igen. Meget mystisk og meget generende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Madsen

  Hej Kira!

  Glæder mig SÅ meget til at høre hvad du finder ud af, for jeg står nemlig med samme problem hver sommer. Det er rigtig irriterende at gå rundt i sommertøj og bare ik føle sig helt lækker, eller at man nogle dage kan passe sine stramme jeans, og andre dage ikke :o)
  Held og lykke ved lægen, glæder mig til at høre resultatet :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uh, spændende om/hvad lægen kan hjælpe med. Vi er mange med dette problem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Håber du finder ud af det ;-).

  Vil du ikke uddybe (igen :-/ … Men kan ikke finde det) hvorfor det er at du ikke vil stille op i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Fordi jeg ønsker at holde en hel neutral kontakt til atlet verdenen herhjemme. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Msn Stars: Yacht fest // Johnnie Walker