Dagens overraskelse: Nyt job i 2014

Appesize: Sunde diæt-måltider {to go}

IMG_1952

Appesize.dk spurgte om jeg ville have en boks til at teste, så jeg kan give min mening videre til jer. Jeg er jo som bekendt madglad, så hvorfor ikke give det et forsøg. 

Før du læser videre: Jeg er ikke på diæt, så for mig er dette kun vedligholdelse af min allerede stabile vægt. 
Appesize.dk Mealbox 
er et koncept der giver alle mulighed for, at få essentielt fedt (det sunde), vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater og antioxidanter i en pakke to go. Den kommer altså med posten. En mealbox indeholder alle de ting du skal bruge i løbet af en dag, for at vedligeholde den optimale ydeevne og passe din diæt hvis du er på en sådan. Følger du guiden i mealboxen, kan du faktisk tabe dig på en sund og fornuftig måde. 
Jeg spiser selv fire til seks gange om dagen, derfor var det ikke en nyhed der kom med boksen, men noget af det jeg plejer at spise løbende alligevel.

I går havde jeg en travl dag, ind og ud af døren, gøremål, arbejde, etc.  Så selvfølgelig var det rart at have små rationer med i tasken. Jeg tog endda noget med til frakageformtiltopform.dk som en lille gave.

Sådan bruger du mealbox
Du kan godt erstatte dine måltider med mealboxen. Men du skal IKKE erstatte din aftensmad. Der er også gjort plads til en snyde dag, derfor er der kun til seks dage i.

Jeg testede
Jeg var ikke sulten i går efter måltider. Jeg spiste det der var i boksen, dog byttede jeg rundt på morgenmad og aftensmad, så jeg spiste min EGEN morgenmad og DERES morgenmadsgrød til aftensmad. Ikke af nogen bestemt grund, men jeg havde noget mad stående jeg godt kunne spise inden det blev kedeligt. Jeg var ikke vildt mæt, men heller ikke sulten efter mere. Det kan nok godt ændre sig efter nogle dage, men det må man undertrykke eller slå ned med noget vand/the/kaffe.

Kan bruges på to måder
Det er meningen at maden skal tage den værste sult, så når du er ved at gå sukkerkold og har lyst til noget usundt, griber du efter dine snacks.
Eller…
HVIS DU ER PÅ DIÆT/LIVSSTILSÆNDRENDE KUR kan boksen også bruges. Forbereder du dine måltider, er din succesrate for at holde din diæt nærmest lig 100%! Og her er dine måltider forberedt for dig. 

Det gode er, der er en pakke grød med i mealboxen. Jeg spiste grød til aftensmad i går. Burde være morgenmad, men hey, hvem bestemmer det?
Hvad jeg synes om denne grød, skal jeg nok lige fortælle i et andet indlæg, men det er altså beregnet til at være din morgenmad, følger man Mealbox-planen der er med i kassen du modtager.

Få svar på dine spørgsmål HER 

I en mealbox er der
Mealbox indeholder 24 lækre måltider lavet af naturens egne råvarer: nødder, bær, kerner og tørrede frugter …pakket, så du kan spise det lige når du vil.

1 x grødpose med grød til 6 dage
6 x coconut & friends
6 x Kokosvand fra unge kokosnødder
6 x 100% nuts & berries
6 x Nutt n’ roll

299 kroner hvis du shopper lige nu. Klik her for at købe
OBS!
Et ernæringsprogram du kan spise indtil du har nået den vægt du vil ned på eller bare for at få dine mellemmåltider i løbet af dagen. Går du i gang med Appesize Mealbox, skal du allerede nu tænke over hvordan du vil holde din “nye” vægt vedlige. Du skal jo nødig tage det på igen, så lav en plan allerede nu for hvordan du vil leve fremover. Dette er ikke for alle, men for nogen, er det et super alternativ. Det kræver at du gør dig nogle tanker om hvad din plan er for fremtiden. Jeg synes ikke du skal bruge det som et quickfix, men som en måde at ændre livsstil.

IMG_1937
TIP!! Spiser du grød? Hvis du blander din grød op med mere vand, mætter den mere. :)

IMG_1957 IMG_1946 IMG_2021 IMG_1958 IMG_1939

 

5 kommentarer

  • […] Kilde: https://dkira.com/2013/05/08/appesize-sunde-maltider-to-go/ […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AJ

    Jeg har købt sådan en pakke så det glæder jeg mig til at prøve:-)
    Hvordan spiser du selv for at holde den sunde livsstil vedlige?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line C.

    Hej Kira,
    Vil du mene, at man kan “leve” af denne kasse og samtidig træne for at blive tonet?
    Hvor mange kcal indeholder måltiderne til én dag? :)

    Venlig hilsen
    Line

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      ” Vil du mene, at man kan “leve” af denne kasse og samtidig træne for at blive tonet?

      SVAR: Ja det kan sagtens lade sig gøre at træne samtidig med at man er på Appesize. Det skal dog siges at hvis man har træningspas med højpulsaktiviteter (eks. spinning, løb, m.m.) i 1,5 time eller mere, vil der være behov for et måltid lige efter træning. Det vigtigste er at du får rigeligt med vand, så din væskebalance ikke bliver dårlig.

      Hvor mange kcal indeholder måltiderne til én dag? :)”

      SVAR: Der er ca 200 kcal pr måtid, så du får omtrent 800 kcal pr. dagsration ekskl. aftensmåltidet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line C.

      Hej Kira,

      Mange tak for dit svar, det var meget brugbart :)
      Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med din kommende konkurrence – du er meget inspirerende!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens overraskelse: Nyt job i 2014