semi-sund vaffel

thai inspireret

Brændende varm og en anelse spicy.
Lige som jeg bedst kan lide det.

Rødspætte tørstegt og derefter i en gryde med rød paneng, champignon, tomater, chili, citrongræs, spinatblade. Lad det simre til det hele er varmt. Når man spiser så ofte og så meget som jeg gør, gælder det om at det skal være relativ let. Derfor er det ikke altid jeg selv har tid eller lyst til at lave sovsen selv og sukker må man gerne få, så længe det ikke er for meget.

OBS: Denne ret er ikke sund om sådan på grund af paneng sovsen. Der er meget sukker i.
MEN man kan skifte paneng ud med hot sauce også fra Santa Maria som er sukkerfri eller evt. selv blande en fedtfattig karry sauce med chili, karry, citrongræs, salt, koriander, lidt peanuts og lidt kokosmælk/paste.  Man skal hverfald ikke holde sig tilbage med at bruge fantastien ;)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

semi-sund vaffel