Har en del at indhente

Jodie Marsh – så du det? Se programmet (igen)

Ved ikke om I så Jodies program om boybuilding på TLC, men det sætter en masse tanker i gang omkring hvor vigtigt det er, at man tager fat fra bunden af og ikke tror man kan snyde sig til en anden holdning. 

JEG så det, og jeg kunne virkelig genkende mig selv. Det var som at høre mig snakke. Mad er et kæmpe omdrejningspunkt når man gennemlever den proces, hvilket Jodie i den grad viser i programmet. Så er der uforudset sygdom, svage øjeblikke, ulykkelighed – over næsten ingenting…og alligevel kan jeg sige at det er det BEDSTE jeg har gjort for mig selv. Nogensinde. No shit. Jeg træner og spiser sundt, som om det var det mest naturlige i hele verden.
Jeg kan vimse rundt om en slikhylde i fem minutter fordi jeg tror jeg vil have det, men går alligevel hjem uden. Min drøm er gået i opfyldelse. Jeg bestemmer SELV hvornår jeg vil have søde sager. Det gør mit blodsukker ikke, for det har jeg lært at stabilisere. Blandt andet ved at drikke MK Olie  og fordi at jeg spiser proteiner og meget andet sundt seks gange om dagen. 

Foto: TLC FOKUS
tlcdanmark.dk/vod

Efter at have fulgt den tidligere pin-up model Jodie Marsh’s kamp for at blive bodybuilder i dokumentaren ‘Jodie Marsh: Bodybuilder’, kan seerne nu igen komme tæt på Jodie, der ikke har ligget på den lade side siden det første program.
Hun er nemlig fast besluttet på, at det at stille op i en professionel bodybuilder-konkurrence ikke var et engangstilfælde for hende.
Derfor har hun nu skruet ekstra op for drømmene, og hvor gør man det bedre, end i “the land of dreams” – USA?

Følg Jodie op til endnu en hård konkurrence, hvor konkurrencen fra de andre deltagere er endnu større end før, og forventninger til Jodie ligeså. Kom med ind i træningslokalet og og få indsigt i den hårde proces, der ligger bag Jodies bodybuilderkrop – fra først at blive fyldt op med kalorier til siden at skulle omdanne det ekstra kropsfedt til muskler, så definitionen på musklerne bliver lettere at se for dommerne i konkurrencen! I en lang periode må Jodie KUN spise æggehvider, brune ris, proteinshakes og grøntsager.

Hun bliver trænet af bodybuilderen Carmen, men møder bl.a. også den tidligere Mr. Universe, Lou Ferrigno, der hjælper hende med at blive bedre til at holde poseringerne og deler ud af egne erfaringer fra karrieren. En karriere, der ikke kun tæller bodubuilder-konkurrencer, men også skuespil – Ferrigno har nemlig spillet ingen ringere end actionfiguren Hulken!

Efter 14 ugers ekstrem træning, dehydrering af kroppen og en sindssyg diæt er Jodie endnu en gang klar til at blive dømt og vejet, når hun stiller op i de 2 kategorier: Female Bodybuilding Class og Fit Body Competition. Får hun sejren i hus og erobrer USA?

Video fra Jodies kommende program:

Genudsendelser:
Jodie Marsh har bevist, at hun er fast besluttet på at blive bodybuilder. Nu er hun klar til at bryde igennem i USA. Vil hun klare skærene, når hele verdens øjne hviler på hende?

Jodie Marsh erobrer USA

TLC Denmark:
søndag 25. november 21:00
torsdag 29. november 22:00
torsdag 29. november 03:00
lørdag 1. december 22:00
søndag 2. december 23:00

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har en del at indhente