Se hvad jeg har fået

Har en del at indhente

Den sidste måned har mit liv været eet stort rod fordi der har været så mange løse ender der har dinglet og har kaldt på knuder. Derfor er træningen gledet lidt i baggrunden, det samme er mine madindlæg. Det med træningen, det kan jeg faktisk godt se ;)
Det gode er, når man først som jeg, har været rimelig veltrænet, er det ikke så svært for kroppen at finde tilbage til det og det er jo meget rart at vide, ikke? Første runde er altid den hårdeste, efter det, så er vejen tilbage slet ikke så tung. Det er en god motivator, synes jeg.
:)

Ps.: Er det bare mig, eller er det rigtig irriterende når folk ikke sætter deres vægte tilbage??

6 kommentarer

 • Fie

  Kira!!!!!! Hvor kan man købe den t-shirt? Jeg er helt vild med den ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Kira!!!!! Hvor kan man købe den t-shirt? Jeg er helt vild med den !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Kira,
  Jeg er ny læser på din blog og synes du er så super sej! Det er så flot, det du har gjort med din krop.
  Hvilke ben øvelser laver du får at få så pæne lår?
  Mvh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er VILDT irriterende, når de ikke sætter dem tilbage. Næsten lige så irriterende, som når de ikke lægges på plads i størrelses orden – altså når de lægger hulter til bulter, så man skal lede efter den anden 8 kilos vægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at læse at jeg ikke er alene om at kunne gå i stå med træningen på grund af travlhed på andre områder.

  Og ja, heldigvis er det moderat let at komme igang igen.

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arvid Nielsen

  Jeg er sikker på, du tager det stille og roligt, når du starter op. Jeg har været startet op så mange gange over årene, – jeg har skader allevegne, fordi jeg havde for travlt.

  Og jo – gu’ er det irriterende, at folk ikke sætter vægtene tilbage på plads. For slet ikke at nævne de latterlige narhoveder, der bøjer låsene. WTF! Er det sådan et Bent-tretten-år-jeg-kan-godt-bøje-en-flaske-kapsel-syndrom?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har fået