workshop klar

Video: Her viser jeg en fast øvelse jeg laver for mormor-muskel

Læg mærke til, at jeg er tæt på bænken med ryggen. Det er kun mine arme der er i bevægelse. Husk at stramme op i mave og core/ryg så du har en ret og stabil holdning. Spænd i triceps og abs. Mærk efter om der arbejdes på det rigtige område. Jeg går ikke ned i vandret triceps hver gang fordi jeg har noget bøvl med armen i forbindelse med en forstrækning. Men hvis du kan komme ned til vandret tricep er du godt på vej. Det underlige er bare, at jeg føler at jeg har mere kontakt til triceps ved ikke at gå helt ned. Men det er nok også et temperamentsspørgsmål eller også har jeg måske for korte arme. :)

Man skal ikke helt op og låse i albuen. Det ser lidt ud som om at jeg gør det her, men det gør jeg ikke. Man skal heller ikke helt ned hvor man føler man skal HIVE sig op igen, der skal være et flow. Man kan øge vægten med et kilo hver gang. Eller fem ;)
Gør det. Fordi ellers stagnerer du.

6 kommentarer

 • Stefi

  Hej Kira. Tak for en fed og inspirerende hjemmeside! Jeg har blot et lille spørgsmål. Når jeg træner arme (triceps og biceps) er jeg bange for at få vildt store muskler, men fedtet på armene skal jo væk på en eller anden måde. Oplevede du selv at få lidt større arme i en periode, for derefter at få markerede arme, hvor fedtet stille og roligt forsvinder? Tak! Og tak for et godt program :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Nope! Mine arme blev mindre. Gå amok!

   Men hvis du spiser mange kulhydrater så vokser musklerne inden under fedtet og det er jo ikke fedt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtig inspirerende med dine “how-to” videoer. For en visual learner som mig, får jeg meget mere ud af det. Desuden synes jeg det er svært at finde ud af alle de forskellige betegnelser der er inden for styrketræning. (“Curl”, “lunges” osv – du ved nok hvad jeg mener) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Måske skulle jeg lave en betegnelsesguide! Jeg har selv meget glæde af videoer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Lige præcis den øvelse jeg laver for “mormor-vinger” og har netop i dag fortalt en kollega om den :-) … den gør nas, men virker (forhåbentlig)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

workshop klar