på vej...

Hvad skal du træne i dag? Vælg en af

Arme, ben, ryg eller mave (core)? Jeg trænede ben og 30 minutters powerwalk på max incline på løbebåndet og så også lige nogle lunges, i går. Av for satan! :) Jow! Og så trænede jeg lige mormormuskel, eller triceps om I vil. Det gør jeg mange gange hver uge, også derhjemme!

Jeg træner nok lidt all round lige i dag, da jeg er på kontoret og har taget mit fitness udstyr med. Dan har lovet at tage noget video af min hjemmetræning, for det er faktisk ret så hyggeligt lige at træne lidt mellem arbejde og pligter. Det KAN lade sig gøre og det KAN mærkes.

TAK til de skønne damer der kom til vores træning i mandags! Helle og jeg nød at have jer og håber I fik noget ud af det, selv om det var hold undervisning.
Jeg har ikke glemt jer, videoerne kommer på en mail til jer snart.

Kh. Kira

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

på vej...