Workshop: Det er din krop, du bestemmer!

Tak fordi i kom til foredraget ❤

I er da verdens sødeste læsere.
Konstruktivt feedback ser jeg frem til.
Skriv det her, eller send det på os@dkira.com

Igen, tak fordi I tog tiden til at komme. Håber I fik noget ud af det.

Kh. Kira

5 kommentarer

 • Sina

  Hej Kira-pigen. For det første vil jeg bare sige, at jeg synes i gjorde det rigtigt godt :0) For mit vedkomne, kom jeg til fordrag, med en forventning om, at en ganske normal pige som mig selv, kunne få en masse fantastisk inspiration og gode råd. Råd og fif om at bibeholde motivitationen ang. træning ( alle former for træning ) og kost. Alle de der gyldne sandkorn som måske kan gøre tingene nemmere. Tror man… ;0) Jeg tror de fleste normale piger, som gerne vil komme i bedre form, eller tabe sig, føler sig tit Palle alene om de problemstillinger der opstår i hjernen. Man er sgu bare sin egen værste teorist for det meste. Jeg fik rigtigt meget med hjem der kunne bruges. Det jeg måske manglede en lille smule af, er at hører noget mere om hverdags-Kira. Altså ikke Kira fra TLC programmet, men KIRA. Hvordan for du det hele til at hænge sammen mht. kost, træning, arbejde, kæreste osv. Det er noget jeg kan forholde mig til. Men Kira, du fantastisk, og gør det godt. Kæmpe inspirationskilde… Knus Knus Sina Ps. Hvornår er det næste fordrag ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teknikken gjorde ikke det store, det var fint at det var personligt og uhøjtideligt efter min mening.
  Det eneste konstruktive kritik jeg kan komme med er, at det i starten var forholdsvis banalt. Muligvis har det med tv showet at gøre, således at alle kan være med, men fx. det klip hvor din coach tømmer dit køleskab var det meget “mayo og ost er usundt”, og det ved de fleste jo godt i forvejen. Der hvor det virkelig sparkede røv (efter min mening) er der hvor de gode råd går ud over de sundhedstips vi får tudet ørene fulde af i medierne, der hvor det virkelig begynder at udrette noget og hvor selv små forskelle betyder noget. Fx. at udelade æggeblommer, at mindske kulhydraterportionerne til max 100 g, at der er 30 gram kulhydrat i en banan og forskellen på all over body workout og at holde sig til én muskelgruppe af gangen. Nu er alle forskellige, men det var for mig personligt, dér hvor jeg følte at jeg fik noget med hjem.
  Og så var det fedt at du og dine coaches var så ærlige om hvor meget arbejde det virkelig kræver. Helle nævnte, at man gerne vil have “i pose og sæk”, men at den går ikke hvis du vil se resultater. Det inspirerede mig meget, så tusind tak for det! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg glæder mig til det næste, så jeg kan komme med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Afholdes der flere fordrag, muligvis i Jylland?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workshop: Det er din krop, du bestemmer!