jeg foretrækker naturlig glød

Vind!

Jeg udlodder 5×2 billetter til Fitness Festival 2012 i Virum den 27.-28.oktober.
Det eneste du skal, er at fortælle mig om dig selv og din træning og hvordan du bliver motiveret til at spise sundt og træne regelmæssigt.
VI ved jo alle, at det kan være svært, så måske kan dit råd hjælpe andre.
Du skal bruge kommentarfeltet til at svare.

De fem bedste tips vil blive belønnet.
HUSK at udfylde din email adresse, så jeg kan sende dig billetterne. Den bliver IKKE offentliggjort. Sidste chance for at vinde slutter den 12.oktober, 2012.

GO!

Læs mere på deres hjemmeside, som du finder her, der vil du også kunne læse om de ekstra events og aktiviteter du kan tilmelde dig. De indgår ikke i selve billetten som er til messen. 

10 kommentarer

 • Maria

  Hej Kira :-)
  Jeg hedder Maria og jeg er 18 år gammel. Træning og sundhed fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg træner cirka 4 gange i ugen i Fitness DK, hvor jeg blandt andet benytter mig af deres fantastiske Les Mills hold. Jeg træner på disse hold både kondition og styrke. Derudover løber og cykler jeg, samt styrketræner derhjemme. Min træning fylder mig med glæde, overskud og energi og jeg kan ikke undvære den! For mig er træning ikke noget der bare skal overstås. Det er tværtimod noget jeg ser frem til og glæder mig til hver dag. Målet med min træning er at at have det godt både fysisk og psykisk.
  Samtidig elsker jeg også at eksperimentere med sund og lækker mad. Dog er min kæreste ikke altid lige begejstret for maden ;-) Så jeg ved hvordan du har det, ha ha.
  Jeg har desuden planer om at uddanne mig indenfor sundhed og ernæring og er i øjeblikket også ved at snakke instruktørjob med Fitness DK.
  Det kunne være vildt fedt med to biletter til Danish Fitness Festival, da det som sagt er en rigtig stor interesse for mig. Jeg har også en trofast fitness veninde som ville elske at komme med!

  Jeg elsker at følge med på din blog og glæder mig til at se dit program på TLC! Hilsen Maria :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det er da en alt for fed konkurrence, du har lavet dig her Kira. Min veninde og jeg, er i gang med at tabe os, så det kunne være så fedt, at give hende den ene billet som en “tak-fordi-du-er-her-til-at-støtte-mig”-gave, og få en hyggelig venindetur ud af det :)

  Mit råd er at stå ved mine beslutninger. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil tabe otte kilo og få mere markeret muskler. Når jeg får lyst til at springe træningen over, eller spise noget, min krop ikke har brug for, siger jeg til mig selv:”stå nu ved din beslutning Janni, du vil i mål, hvilket ikke lykkeds hvis du falder i”. Jeg mener også, at hvis man først falder i én gang, så kan man blive ved med det, og dermed aldrig nå i mål. Derfor er det vigtigt, jeg ikke falder i.

  For at holde motivationen til træning, laver jeg meget forskelligt træning. Jeg træner sammen med min kæreste og en kammerat, hvilket gør, man føler man skal afsted, ellers skuffer man de to andre. Mit mål er, at runde markerede muskler, så jeg kigger ofte på dem. De bliver ikke flotte, hvis de ikke trænes, og dermed opnår jeg ikke mit mål.

  Min største motivation til at holde mig fra usunde sager, er min stolthed og energi. Jeg bliver stolt, når jeg overfor andre, kan bevise, at jeg kan få mine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg synes samtidig, min energi er meget bedre, når min krop fyldes med sunde råvarer, istedet for en masse E-numre og andre unødvendige sager.

  Jeg håber, jeg vinder billetterne, da det kunne være en fantastisk oplevelese og en masse nyt motivation til mit og min venindes vægttab :)

  By the way, jeg elsker at læse din blog Kira, den er så inspirerende og hyggelig at læse :)

  De bedste hilsner Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Søde Kira. Først og fremmest tak for en fantastisk blog der rummer motiverende indlæg om både kost og træning.

  Jeg kan ikke retfærdiggøre, at jeg fortjener billeterne mere end de andre, men jeg vil noget SÅ gerne med til Danish Fitness Festival.

  Jeg er 21 år og studerer til fashion designer. Jeg går i skolen fra morgen til eftermiddag og har ofte studiearbejde herefter. Trods jeg træner hverdag, kan jeg have meget svært at finde motivationen frem, når jeg efter en lang dag mest af alt har lyst til at smide mig på sofaen og påbegynde mine mange lektier. I disse situationer går jeg tilbage og finder et gammelt billede frem af mig – dengang jeg vejede 20 kg. mere og trænede noget nær en gang hver anden uge. Der vil jeg aldrig være igen og så VED jeg, at jeg må ud at løbe eller i fitness, hvis jeg vil bibeholde min krop og ikke mindst opnå nye resultater. Derudover har jeg er kæreste, som jeg desværre kun ser i weekend og ofte kun hver anden weekend – han går ligesom jeg, meget op i løb og fitness, og trods vi kun har ganske kort tid sammen, tager vi stort set altid i fitness eller løber sammen, hvorefter vi velfortjent tager ud at spise og hygger os resten af dagen.

  Min træning ændre sig meget fra en periode til en anden, men er ALTID bestående af løb og fitness, hvor jeg skiftevis løber og tager i fitness hver dag. En uge kan for mig se således ud:

  Mandag: 6 km. løb og mave/rygtræning.
  Tirsdag: Boksetræning efterfulgt af 1 times pilates.
  Onsdag: Interval løb.
  Torsdag: 1 times konditionstræning efterfulgt af 1 times yoga.
  Fredag: 8 km. løb og arme/brysttræning.
  Lørdag: 1,5 times konditionstræning.
  Søndag: Yoga, pilates eller hviledag, hvis det trænger.

  Jeg testede for nyligt min form ved en cooper-test og kom med mit resultat i kategorien ‘meget højt kondital’. Jeg kan blive høj på følelsen af at opnå resultater og det at vide at tid, blod, sved og tårer skaber resultater!

  At spise sundt er ikke noget som jeg skal ‘motivere’ mig selv til – jeg har ganske enkelt efter mange år med sundt kost, ikke længere lyst til at spise usundt. Hvis jeg skal have noget usundt, så laver jeg det på en sund måde, for ALT kan altid laves som et sundt alternativ. Eksempelvis havde jeg engang en svaghed for kebabmix – hvis jeg idag får lyst til det, laver jeg pommes frittes ud af bagekartofler, steger kyllingfilet udskåret i strimler og laver en hvidløgsdressing på skyr. Ligeledes hvis jeg har lyst til noget sødt, laver jeg ofte bananpandekager (tre æg, en banan og kanel), som heldigvis har et højt proteinindhold og derfor også er perfekte til søndagsmorgen toppet med frisk frugt!

  Jeg elsket at dyrke motion og lave sund mad – mest af alt elsker jeg at motivere venner og familie til at leve sundere. Jeg har nu en veninde som med min hjælp og støtte nu har smidt 3,5 kg. på lidt over to uger og jeg er SÅ stolt af hende.

  Jeg håber at du vil skænke mig et par billetter, så jeg kan tage min savnede kæreste med til en fantastisk festival!

  Mvh.
  Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Kira,
  Jeg ville elske at opleve Fitness festival. Jeg har aldrig været til sådan noget. Kunne være så lækkert at komme lidt væk og se/opleve noget helt nyt. tak for en skøn blog, du er en af dem jeg læser og synes rigtig godt om.
  Jeg har gennem flere år trænet, men haft svært ved at få det til at hænge sammen som alenemor. For 3 år siden fandt jeg så en sød kæreste som jeg flyttede sammen med. Vi fik hurtigt et barn sammen og jeg besluttede at starte træningen op igen.
  Min motivation er den velvære jeg får ved at gøre noget for mig selv – og mine børn. Jeg bliver et meget gladere menneske, når jeg kan mærke at musklerne er spændte og hvalpefedtet holdes i skak.
  Det svære for mig er kampen med min søde tand. Jeg kan have nok så mange strategier, men har haft meget svært ved at være vedholdende.
  Jeg tror dog (tør jo ikke garantere), at jeg nu har fundet løsningen for mig:

  Jeg har nogle faste fitnessblogs, som jeg læser og bruger dagligt. Jeg bruger dem faktisk lidt som en lektie. Noget jeg føler netop jeg er nødt til for ikke at droppe mine delmål. Det virker ret godt for mig.Især dem med små videoer, der kan inspirere eller genoplive træningen. Mit råd er at søge på nogle forskellige, læse og add as favorite på dem du synes har noget godt at byde på.Men hav nogle, som også er “menneskelige” nogle der også har andet i deres blog end kun træning og sundhed generelt. Det er lidt rart også at kunne se andre, ligesom dig selv, har noget andet i deres liv. Men fint også at have nogle ekstreme iblandt.

  Jeg har også lavet en ´synes godt om tilkendegivelse´ på facebook på Fittness & bodybuilding motivation. Hver dag kommer der billeder der virkelig motiverer. Flotte piger og gode kommentarer. Mit endelige mål er at få noget a la sådan en krop og jeg elsker der af sig selv dukker noget op af det blå, som kan hjælpe mig med at droppe det hvide brød eller det slik jeg ikke kan få ud af hovedet.Kig på deres side der er mange der kommer med gode fif og træningsideer.

  Jeg har også skrevet gode sunde opskrifter og snacks ud og sat i et ringbind, som jeg har i et køkkenskab. Lige ved hånden så jeg ikke står og mangler en opskrift når jeg skal handle ind. Der er bl.a. Kira´s protein-is. for mig virker de,t at have noget ved hånden, som jeg kan gribe til, når min indre krig mod usundt kommer til overfladen.

  Jeg har hver fredag som slap af dag. Jeg har brug for at synde og flade ud.

  For flere år siden havde jeg et billede af mig selv fra en tid, hvor lårerne og kinderne var lidt for runde, som påmindelse om lige at tænke en ekstra gang inden jeg proppede noget i munden. Jeg kunne godt gå og grine lidt af påfundet og en dag var det ikke nødvendigt at have det visuelle hængede længere. Nu og da kan jeg stadig mindes om det billede, når jeg åbner køleskabet.

  Drik 2 store glas vand når du får en træng til at have noget at gnaske på og spørg dig selv, om du rent faktisk er sulten eller om det er trøstespisning.

  Jeg sørger for at hive en god veninde med i træningscentret og sammen tilmelde holdtræninger. Vi holder hinanden op på de aftaler og det er altid så dejligt bagefter. Men nogle gange hårdt at komme ud af døren.

  Endelig sørger jeg for ikke at få dårlig samvittighed overfor mine børn, forstået på den måde, at det jeg vil de skal opleve gennem deres opvækst med mig, sørger jeg få at få sparet penge sammen til og få gjort.
  Det gør mig så glad, at have lavet madplaner en uge frem i tiden, koordineret den lille families planer for måneden og ønsker. Her er vi simpelthen nødt til at lave noget planlægning for begge at kunne træne og få timerne fra 16-22 til at kunne hænge sammen med to børn på 10 og 2 år.

  Jeg håber nogle kan bruge disse håndgribelige metoder til at få noget kontrol over sin livsstil.
  Knus fra Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg får ny appetit på træningen ved at invitere venner, veninder og bekendte med til træning og så prøve deres træningsprogram. Jeg var netop kørt fast i mit eget, og inviterede så min veninde Johanne med, og hun har vist mig nogle øvelser og nogle sammensætninger som min krop ikke har været vant til, så det giver en god ømhed dagen efter.
  Derudover er jeg med i i mad/træningsklub hvor vi spiser sund mad og er fælles om vores mål med at forandre vores kroppe. Vi har taget start-billeder og skal snart tage nogle igen, så vi kan sammenligne og se hvad der er sket.
  Jeg vil til gengæld også sige at du har inspireret mig meget , og det er gået op for mig at jeg godt kan stile højere end jeg har gjort indtil nu. TAK!
  Mange hilsner fra Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Kira.

  Efter flere års sygdom, hvor jeg ikke har kunnet træne, tog en veninde fat i mig – nu skulle vi prøve crossfit.
  Hold da op, jeg elsker det – Det er noget nyt hver gang man møder op, hvilket er fantastisk – adspredelse er godt.

  Jeg træner 3 gange ugen, da jeg kan holde til det :) Jeg bliver i bedre humør og føler at jeg gør noget godt for min krop og jeg..

  Jeg må indrømme, at jeg ikke har sat mig de store mål – mit første mål er at komme i gang og komme nogenlunde i form, da jeg bestemt ikke kan løbe 500 meter endnu, uden jeg tror jeg skal dø :) Men jeg tænker over, hvad jeg spiser, stenalderkost kan jeg godt lide, nødder og tillader mig selv at få et glas cola og popcorn enten fredag eller lørdag – men her 3 mdr efter jeg er startet kan jeg mærke fremgang og min udholdenhed har rykket sig.

  Så det går i den rigtige retning – jeg vil elske at vinde et par biletter til min veninde og jeg :)

  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Kira :-)
  Lige en tjekker til at starte med, da jeg aldrig har kunne skrive en kommentar til dig :-( Er jeg mon heldig nu? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Altså det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg siden januar har tabt mig 28 kg. Og jeg var allerde godt på vej da du smed det her på din blog:
  https://dkira.com/2012/04/19/besat/
  Jeg har før nævnt jeg vil have lår som dem du viser frem. Men det var der jeg begyndte at løfte vægte. Og jeg elsker det. Sidenhen fandt jeg amandalouise.dk som træner op til dm nu her om 2 uger.

  Men jeg kan mærke at når jeg står i centret og træner og nu endelig kan se mine veins poppe frem på skuldre og overarme, ja så får den sku lige en skalde til. Jeg glæder mig så meget til at se dit program. Og så ville jeg voldgerne vinde et par billetter:-)

  Knus

  heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Anderseb

  Hej Kira,

  Først tak for en vidunderlig blog. Love it!

  Nåh men hvorfor skal du lige vælge mig?
  Jeg kunne komme med en million grunde:-)
  Jeg er begyndt at træne igen for 1 måned siden efter fødslen af min sidste søn som nu er 6 måneder har også en stor dreng på 5år.
  Jeg har virkelig fundet ud af hvor meget mere energi det giver mig og overskud i hverdagen til at være en god mor og kæreste. Jeg har omlagt vores kost herhjemme, børnene får stadig de ting som er nødvendigt mens os voksne får den mere totalt sunde mad. Jeg har givet mig selv en dag om ugen som må være usund. Her finder jeg inspiration på nettet og i fitness dk på lækre snacks og jeg spiser skam også min chokolade da jeg elsker det :-)
  Hvad holder mig motiveret? Helt klart det overskud jeg har fået til mine børn, men også den velvære jeg har fået og selvtilfredsheden når jeg kigger mig selv i spejlet.
  Jeg ar nu fået min kæreste med i fitness og han skal stoppe med at ryge hvilket virkelig gør mig glad:-) det betyder forhåbentlig at han får en bedre kondi til at lege med drengene og at jeg forhåbentlig vil have ham i mit liv flere år. Min Svigerfar var med for første gang igår, det var stort og rart jeg har inspireret ham:-) han vil også gerne lægge deres livsstil ón derhjemme, som han siger, flere år til ham er flere år i selskab med sin familie.

  Mine tips er : Sæt dig et mål, et realistisk mål. Om det så kun er at tabe 1-2kg når målet så er nået, så er der selvtillid og man vil mere.

  Inden du lægger kosten om så beslut dig for hvad du vil undvære og hvad du ikke kan/vil undvære. Derefter så find en masse opskrifter som du synes lyder spændene. Både middagsretter og snacks.

  Tal med din partner/veninder/familie om de nye livsstil, støtten er guld værd og endnu bedre hvis de hopper med på vognen.

  Vej dig ikke hver morgen med hver anden. Når du har din mens så husk at mange kvinder tager lidt på i den periode ;-)

  Det var lidt tanker fra mig Kira.

  X for jeg vinder og om ikke andet måske giver lidt inspiration ligesom du har givet mg :D

  Knus Charlotte, Vallensbæk strand 26år

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg foretrækker naturlig glød