hvordan vil du ha´ den?

En god ide?

JEG GIVER STAFETTEN VIDERE. FÅ DET VÆRKTØJ JEG FIK FOR AT KOMME I GANG.
Send en mail med overskrift: “Foredrag” hvis du vil have besked om dato og sted til os@dkira.com  

Vil I med til foredrag? I så fald, hvad skulle jeg tale om? Det skal omhandle kost og træning, motivation, velvære, mine egne oplevelser og mine personlige mål og hvad jeg gjorde for at nå dem. Er det en god ide?

Fordi jeg har trænet som en bodybuilder er ikke det samme som at jeg er en. Undervejs har jeg lært meget om kost, skulpturering, motivation, træning, fedtforbrænding, væske vs fedt, struktur og så videre. Som det ses på billedet, er jeg ikke stort som et hus. ;) Mit foredrag skal ikke handle om bodybuilding men om ovenstående.

Jeg vil meget gerne høre hvad I mener kunne være interessant at få med, da jeg er ved at lave et gratis foredrag til dem der gerne vil komme – og så til gengæld give mig konstruktiv feedback, som jeg kan bruge til at rette det til.
Hold jer ikke tilbage. Det vigtigste er, hvad I vil høre om, ikke hvad jeg vil fortælle…

Billedet tv: Smækfyldt med væske, venner. Smækfyldt. Lidt fedt, men mest væske. Væske er blødt og blævret. Fedt er lidt hårdere.

Billedet th: Det er fra da jeg skulle stille op i en konkurrence. Jeg har to kilo mere på nu, som er nærmest min idealvægt. Jeg vejer nu 56. Jeg tabte 10 kg. Tog 3-4 på i muskelmasse og har nu taget lidt ekstra på.

Jeg har modtaget så mange mails og kommentarer fra folk der har tabt sig ved at følge min blog eller bare savner den direkte vej til at få den der krop de ønsker. Derfor vil jeg gerne holde et foredrag eller 10. :)

Kh. Kira

På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder kan ses på TLC den 14.oktober, 2012

35 kommentarer

 • Jeg vil meget gerne med, og mangler inspiration til at lave mad med masser af proteiner og sunde søde snacks… Vil gerne ha bygge min muskel masse op..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville MEGET gerne med tiden af dine fordrag, men så vidt jeg har forstået så er de ikke gratis længere ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan man kan holde sig fra slik og kager…
  Og forresten super flot gået af dig…
  Jeg vil gerne stille op til part 2… Med dig som træner…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira S

  Hej Kira,
  Hvor er du bare pisse sej. Det sværeste er at gå fra snak til handling og hvordan man bevare motivationen for at fortsætte når man sætter sig et mål. Derudover kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om det fedt du snakker om som er blødt og det som er hårdt og hvordan man bedst og mest effektivt kommer af med det bløde og med væsken i kroppen.
  Jeg bor i Århus så giv endelig lyd når dit foredrag for en dato og et tidspunkt da jeg meget gerne vil motiveres og få mere viden :-)
  Ser frem til dit nye program på TLC.
  Mange hilsner Kira :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Erichsen

  Vil da gerne komme til et foredrag hvis det kom bare lidt i nærheden af Sønderjylland :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej:)
  Hold nu op hvor er det flot og efter KUN 3 mdr:)
  Hvad var det for et stævne du stilte op til???
  Næste år skal jeg selv stille op i bodyfitness til debutantstævne:)
  Tak for en fed blog elsker dine indlæg om kost og træning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Kira

  Du er stadigvæk smuk, og sexet. Jeg håber dog ikke du “overdriver” og bliver tyndere. Jeg har altid synes du har været et godt eksempel for at kvinder ikke skal være syletynde. Men at former hører til og man kan bære det smukt. som du altid har gjort. Jeg har længe fulgt din blog her. Selv smidt 10,6 kg på træning og kostomlægning. Og gad godt se dit foredrag, Du er en god inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kira! Først vil jeg lige sige, SUPER godt gået!!!!

  Nu er jeg kun 16 år, men jeg ville faktisk (hvis du laver et foredrag, og giver mig tid til at spare op til togbilletter, hihi) tage helt fra Sønderborg til KBH (hvis det er der du bor) for at se dit foredrag.

  Hvad jeg ville høre er hvordan man motivere sig selv, hvordan man kan holde sig fra cupcakes, trøfler osv. Jeg ville gerne høre om hvordan man fx. kan sammensætte et mad program for sig selv, og hvilke madvarer der indeholder de rigtige ting. Jeg ville også gerne som en sidste ting høre om mest cardio, eller mest styrketræning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God blog :)

  God weekend.

  ninnak.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merlina

  Jeg ville så gerne med til dit foredrag,

  Jeg ville gerne høre om det med at droppe sukker og spise efter palero eller hvad det nu hedder :-)
  Samt hvordan du for passer din træning ind i en travl hverdag.
  Hvor meget du trænede og hvor meget du skal træne for at holde det ved lige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville gerne høre mere om det her med at ophobe væske! Er overrasket over dine erfaringer med det…
  Hvor kan man tilmelde sig et evt foredrag? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  meget inspirerende at følge dig. Jeg har dyrket crossfit et par år og ser mig selv som fysisk ‘bom’stærk men med en fedtprocent der er 7% for høj. Har nu fået en personlig træner som via kosten kan få mig ned i normalen på 6 uger. Jeg synes det kunne være hamrende interessant at få mere focus på kosten når man træner, så alle ens antrængelser også ville kunne ses under fedtet når nu man har opbygget en muskelmasse.
  Glæder mig til at se dit program.

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forresten – Kira, hvad kostede det for dig med det forløb du var igennem – altså jeg mener inde på evolution hotel? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det var en dela af udsendelsen, men de har forskellige prisklasser. Tror det er en god ide at ringe til dem, fordi de vil nok lave en skræddersyet plan til dig. Det skader ikke at spørge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det var en del af udsendelsen, men de har forskellige prisklasser. Tror det er en god ide at ringe til dem, fordi de vil nok lave en skræddersyet plan til dig. Det skader ikke at spørge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super – og tak! :-D
   Jeg har lige et (måske lidt dumt spørgsmål), men kan se at de har en email man kan skrive til – hvis jeg skriver en mail til dem, skal den så være dansk, eller er det kun Helle som egentlig snakker dansk? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Du skriver bare på dansk. Helt fjollet at de ikke har rettet det til at man også kan skrive på dansk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Send en mail til os@dkira.com hvis I vil have en mail og dato og sted :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gaga

  Wow! 3 mdr?! Jeg vil helt sikkert gerne vide mere omkring
  Væske vs fedt – den sætning fangede mig virkelig. Kost og ernæring har jeg nogenlunde styr på, men man kan jo altid lære noget nyt – og skulpturering er jeg også yderst interresseret i at høre mere om :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Er imponeret over dine resultater og det har inspireret mig til at prøve at tage samme tur, MEN…..
  Jeg vil gerne høre om, det var noget som du kunne have fundet på, hvis det ikke skulle vises i tv og du ikke havde “hele baglandet med erfarne og kloge hoveder” med dig ved side linjen igennem de 3 måneder!?

  Du er smuk med “vand” i kroppen og “drænet”… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Nej, jeg ville ikke kunne ha gjort det uden hjælp, derfor sagde jeg også ja tak. For mig, er det først muligt nu uden hjælp, men jeg bruger dem da til krykker når jeg er i tvivl om noget. De træner nu også flere af mine venner, som er forældre og gerne vil stramme op. Træningen foregår på dine termer kombineret med deres. Man taler om dine mål og hvor meget tid du har til det. Lægger en plan og så er det bare med at komme i gang. :) Det er for alle der vil. http://www.evolutionhotel.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Husk at den hjælp jeg giver videre er essentiel, fordi jeg selv har gennemlevet forløbet. Det er redskaber der enten kan gøre at folk vælger at gå deres egen vej ved egen hjælp eller finder ud af med sig selv at det er en god ide at få en coach. Ikke desto mindre, folk har tabt sig af at følge min blog, derfor mener jeg at det er på tide at sprede ordet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Vil du nogensinde kunne havde klaret målet uden en personlig træner eller et team?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Svaret er nej. Men når det er sagt, så lavede jeg meget træning selv. Var kun sammen med dem når jeg havde brug for et los eller skulle lære teknik omkring min træning.
   De er mest online coaches eller er der når man ringer og vræler fordi man (jeg) synes det hele var hårdt og uretfærdigt. PÅ den lange bane, er det en god investering, for mig, anyway.
   De giver dig en kostplan efter en konsultation, en træningsplan og mulighed for støtte og trøst. Følger du planen, når du også de mål du har sat. Ganske enkelt. Og ret hårdt haha :) Men tre måneder er også kort tid. Det ville for de fleste være mere realistisk med seks måneder eller måske bare en måned eller tre og så fortsætte selv. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Jeg ville gerne høre om hvor lang tid om dagen du træner, hvordan du får passet det ind i en travl hverdag og om det er nødvendigt ay have en personlig træner for at bevare motivationen.

  Hvad har det krævet af dig personligt som du måtte arbejde ekstra med? Hvad var det sværeste i perioden? Er det for alle?

  Jeg syntes det er sejt at gå igennem sådan et forløb og det må være mega spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Kira
  Synes det er super godt gået af dig og du har virkelig inspireret mig :)
  Jeg personligt har svært ved at blive ved med at træne og ikke spise slik, kage osv.
  Jeg synes det kunne være spændende at høre hvordan du holdte motivationen oppe og hvordan du undgik at falde i mht. at spise slik, kage osv :)

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Først og fremmest – Ja! En super ide.

  Jeg ville gerne høre mere konkret om, hvilke værktøjer og metoder, du brugte for at nå dertil, hvor du er nu.

  Hvordan så et typisk ugeprogram ud trænings- og kostmæssigt.

  Hvilke værktøjer brugte du til at måle fremgang?

  Hvad virkede bedst, hvad virkede ikke så godt på begge fronter – træning og kost.

  Hvor tit blev planen ændret og optimeret i forhold til din fremgang.

  Hvordan holdt du disciplinen stram og motivationen oppe? Hvornår og hvorfor opstod nedturene, og hvad gjorde du for at komme videre? Hvordan balancerede du de mentale udfordringer med de fysiske?

  Hvordan fik du dit sociale liv til at spille sammen med din proces?

  Mærkede du kritiske/ubehagelige reaktioner fra din krop i forløbet?

  Hvad er de største lærestreger/aha-oplevelser, du oplevede i løbet af de tre måneder. Hvad er dine planer for kost og træning fremover?

  Fx. Ting jeg lige kan komme på nu, som jeg da gerne vil høre dig fortælle om. Noget af det har jeg allerede fået indblik i via bloggen, men det ville være interessant at høre flere af tingene uddybet og i en sammenhæng.

  Og virkelig flotte billeder og sikke et resultat. Det er motiverende. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaauw Kira sikke en forvandling!
  Du er simpelthen så sej, at du kunne gøre det!
  Du er virkelig et forbillede for mig (selvom jeg “kun” er 17)! ;-)

  Jeg synes det ville være en fantasisk idé, hvis du tog ud og holdt foredrag – jeg ville med glæde komme.. Bare du kommer til Aarhus! :-D

  Knuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Cherie, det er for alle der gerne vil have DET der værktøj som JEG stod og manglede for at komme igang. Jeg giver bare stafetten videre :) Tak <3 god weekend herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan vel aldrig få nok af at høre om kost og træning.
  De fleste har deres egen vinkel og inspiration.
  For mig kunne det være interessant at høre din vinkel på, hvordan man kan flytte sin vilje eller motivation, om du vil til et andet fokusområde.

  Personligt har du altid set skøn ud. Det nye billede er dog nogle få kilo fra mit idealbillede af en sund kvinde.

  Men smuk er du. Altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan et foredrag vil jeg meget gerne med til :)

  Jeg vil bl.a. elske at høre lidt om hvilke udfordringer du har haft med livsstilsændringen og hvad du har gjort for at overkomme forhindringerne? Høre om din motivation og også om bagsiden af medaljen (hvis den findes -har set lidt her på bloggen, men vil gerne høre mere)? Og så vil jeg gerne høre om din forhistorie med træning/kost.

  God weekend til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme du er blevet så flot efter din træning! Men jeg synes du var ligeså smuk før! Jeg har altid set dig som en fortaler for kvindelige former :) håber ikke dette stopper selvom du blevet slim :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Har fået lidt former tilbage nu. Men er dog ikke i nærheden af den “gamle”. Håber du kan lide mig alligevel :D
   Kh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cherie

   Synes at du ser hammer godt ud… FOR DEN DA…
   Jeg vil sååå gerne med til et fordrag, hvor jeg godt kunne tænke mig at høre lidt om brugen/virkning på kosttilskud og andre produkter. Herunder; fedt forbrændende, muskelopbyggende, vandrivende mm. Er det kun til bodybuilding eller kan vi andre motions-angste også have glæde af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvordan vil du ha´ den?