diæt-venlig lakrids fra haribo

hvordan vil du ha´ den?

Hvordan vil du have dem? Sprøde, røde, store eller små? Du kan også få dem mørke. Jeg taler da om riskager, dit fjols! Gem de beskidte tanker til en anden dag.

Økologiske kiks i børnestørrelse
Jeg spiser riskager hver dag. Med havsalt. Fra Fakta. Men på farten er det rart med små, fikse kager. Jeg tager gerne chokolade eller dem med bær – overtræk med. (Der er sukker i). Ellers spiser jeg dem med sukkerfri syltetøj, hummus eller soltørrede tomater. (Der kan være meget olie i, så dræn det lidt inden). Man kan da også lige fyre hytteost på med tomat, skulle det være.

Fordele: De giver energi, de tager den værste sult og de kan tages med 
Hvis du tager dem med på farten bare til at snacke på, så er de små størrelser ret herlige. De smager virkelig godt og er super praktiske til os travle ladies med hang til en snack eller to.
De koster 18 kroner og kan fås i udvalgte Netto butikker. Ellers, kontakt House of Denmark for nærmeste forhandler. 

Photobucket
Photobucket
Photobucket

5 kommentarer

 • Karen

  Jeg er også vild med dem med ostesmag fra Lidl og så med lidt smøreost oven på, så er det bare endnu bedre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg spiser mine med peanutbutter. Man kan også komme et par skiver banan ovenpå. Jeg synes dog, riskiks er lidt kedelige ;-) Men til den værste sult og som mellemmåltid fungerer de jo fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Helt enig. Jeg synes derfor at når de bliver piftet op med lidt sødt eller smagsfuldt at de er rigtig praktiske og gode at spise mellem måltider. Det er en nødvendighed, for at jeg ikke få fy tanker om andre søde ting ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker riskiks! Mit “problem” er bare at jeg ikke synes de mætter særlig godt som mellemmåltid og jeg ender altid med at spise ca 3 af gangen. Rent kaloriemæssigt er det jo ikke en kæmpe synd, men energifordelingen er bare meget høj ift. kulhydrater og glykæmisk indeks. Jeg siger derfor tusind tak for dine tips om forskelligt mere proteinholdigt pålæg, der ikke er kødpålæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg spiser nogle dage en hel pakke, men jeg træner også derefter :). Håber du kan få lidt gavn af tips´ne for det er virkelig en fesen oplevelse at spise kun dem for evigt.
   synes jeg ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diæt-venlig lakrids fra haribo