du er ikke alene

sukkerfri lørdag morgen

Jeg har været SÅ træt de sidste par dage. Har haft nogle dårlige dage af slagsen. En dårlig oplevelse med en jeg holder af. Og så er det jo godt man har sine Facebook venner til at støtte. Men det er løst nu, for det er det vi kan ;) I går lysnede det op og jeg tilbragte en underholdende aften i selskab med produktionsholdet bag den dokumentar jeg er en slags vært på, du kan læse om her.  Vi tog på Kates Joint på Nørrebro, hvilket er meget lækkert for en vegetar som mig ;)

Til gengæld har jeg været til tre – fire arrangementer om ugen de sidste par uger, inkl. fødselsdage, så jeg er lidt bagud med bloggen, har du måske bemærket. Jeg har en del indhold jeg ikke har fået op. Har helt stress over det.

Her til morgen, stod jeg op, gik med hunden, lavede en kop sukkerfri kakao med mælk og en riskage med sukkerfri syltetøj fra Fakta. Ser nu Rachel Zoe programmet som jeg har optaget.

Om lidt kommer en veninde og min kusine og skal hjælpe med at male.

Jeg smutter, min kat tigger om opmærksomhed, det kan jeg jo slet ikke stå for ;)

Kh. Kira

1 kommentar

  • Julie

    Man er altså ikke vegetar når man spiser fisk :)
    Men en rigtig god blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

du er ikke alene