sådan kickstarter jeg min forbrænding

det her er hvad der sker, når jeg spiser forkert. Har du samme problem?

SÅÅÅÅÅ gjorde jeg det IGEN. Ihhh også! Jeg kan bare ikke tåle stivelse og gluten. Havde snyde-søndag…(og lørdag)…hvor jeg spiste fire stykker rugbrødsboller og noget hvidt brød. Og hvad vågner jeg til? DET her. Bumser og hævede fingre og helt sikkert også tæer, og ansigt og…!

Bumserne er kommet efter jeg er begyndt at spise sukker. Så hellere Cola Zero, aspartam eller ej. Helt ærligt. Ved godt at folk hader det, men jeg vil hellere æde min egen arm end at have de problemer som sukker i alle henseender udløser. Sukker er kun til søndage :)

Hvis du går rundt derude og føler dig oppustet og den slags, så overvej om ikke det kan være fordi du ikke kan tåle stivelse, gluten, etc.

Prøv at undgå det en uges tid og se hvad der sker. Måske binder du slet ikke væske i samme omfang.

Her, UDEN bumser.  

8 kommentarer

 • Stephanie

  Jeg har det heeelt på samme måde. Stoppede med at spise pasta, ris, brød og alt sukkerholdigt, for en halvanden måned siden, og hvis jeg en enkelt gang har syndet med hvidtbrød primært eller drinks (sodavand baseret), slå jeg fuldstændig ud som en anden teenager :( Så kender alt til det, desværre.

  Btw, mega fed blog! :)

  /Steph

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Tak ;)! Jeg prøver! Man skal virkelig virkelig lytte efter sin krop men det kan fanme være svært med alt det vi spiser på en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har ikke de store problemer med stivelse, gluten og sukker, men derfor kan man jo godt tænke sig lidt om. Har prøvet kokospalmesukker, der Ikke påvirker blodsukkeret så meget. Det er SUPER lækkert-dufter og smager fantastisk. Det er SELVFØLGELIGT hundedyrt, så det er nok ikke noget man bager de store kager med, men jeg bruger det i en god kop kaffe og lignende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne s

  interessant. kan du ikke nævne de basis madvarer som det indeholder? som fx hvidt brød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Som udgangspunkt, spis basisk. Ikke syreholdigt. Og prøv og se hvad der sker, hvis du holder hvidt som pasta, ris og brød (også mørkt) på et absolut minimum.
   Sorte ris kan du sagtens spise ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Men 4 boller og noget hvidt bræd er også meeeeeeget på een gang;-) Fy fy;-) Jeg cravede rismel.boller i weekenden… det var som om, rismel virkede mere “rolig” i kroppen end rent hvede… bare til en anden gang, hvis du craver brød (det kommer vel over os alle i ny og næ;-) -så bag boller med rismel som eneste stivelse… med æg, vand, stevia og lidt proteinpulver….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Lyder som en rigtig god ide!! Ja, FY, faktisk. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sådan kickstarter jeg min forbrænding