tlc & iform behind the scenes

indlagt i går

UPDATE klokken 16.30. 
Det er befordrende for mit humør oven på denne oplevelse at folk er bekymrede både her og i det hele taget og ønsker mig god bedring :)
Jeg må hellere give jer resultaterne på blodprøven samt information om hvad jeg fejler nu, så det ikke bliver for dramatisk det hele.
Min blodprøve viste at jeg er: SUND OG RASK – også i nyrerne! Faktisk sagde lægen at jeg jo netop er det blandt andet fordi jeg spiser sundt og dyrker motion. Jeg har på den måde ikke lidt overlast :)

Dog arbejder nyrerne på at bearbejde min kost og jeg har ikke været god til at hjælpe dem på vej ved at sørge for ordentlig væskebalance. DET er meget vigtigt når man spiser meget protein, og det har jeg så ikke været så god til at huske mig selv på. Der er så nu kommet kontant afregning og det er som beskrevet forneden. Noget der kan også kan forveksles med eksempelvis tegn på nyresvigt, derfor blev det taget meget alvorligt. Smerten i højre side var min irriterede tyktarm.

Tricket for mig er: Finde balance i tingene. (Jeg er en klovn!)
Håber det forklarede det :)

********

Virkelig ærgeligt at skulle bruge ugens – nej månedens eneste solskinsdag på hospitalet, men i går blev jeg af flere, inklusiv 112 og nogle dygtige sygeplejersker jeg kender, anbefalet at opsøge en læge med det samme.

Har du hund eller kat? Køb dit hundetegn i min shop – klik her og få gratis levering

Jeg har haft det skidt og været væskefyldt de sidste to dage ud over det sædvanlige, blandt andet steder jeg nærmest ikke troede var muligt, med mindre man er svært overvægtig og det faktisk er fedt. Jeg har aldrig set noget lignende på min egen krop og jeg blev faktisk nervøs, da jeg har levet en høj-protein diæt i lang tid i forbindelse med mit nye tv-program. Min urin lugtede forfærdeligt og jeg har haft tilfældige smerter i højre side de sidste to-tre uger. Desuden har jeg taget seks kilo på siden sidste uge. Altså i væske.

Photobucket

Man skal tage nyreproblemer alvorligt, og jeg har i flere år haft problemer med væskeophopbning, men slet ikke i en grad som nu. Jeg tager det skam alvorligt og tog op til skadestuen. Jeg blev indlagt og var blevet bedt om at tage nogle ting med, da de måske ville beholde mig natten over.

Jeg fik taget blodprøver og urinprøve og fik målt blodtryk.

Svarene på disse prøver bliver vist i programmet da jeg sørgede for at dokumentere det, naturligvis. De (kanelen TLC) har vel ikke givet mig et kamera med hjem for sjov.

Jeg blev udskrevet igen samme aften, men er så forbandet træt, uoplagt og kan slet slet slet ikke overskue noget som helst.

Jeg kan ikke engang overskue at lave mad og så er der altså noget galt.
:-/

Kom forbi Facebook og sig hej!

12 kommentarer

 • Mette

  Ophobede du væske fordi du ikke spiste nok basedannende fødevarer? Spiser selv høj protein og ophober væske…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Mette, dine nyrer kan måske ikke helt følge med, så du skal drikke meget væske. Men det kan også være dine kulhydrater der binder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Thomsen

  Husk endelig også et indtag af kulhydrater ellers kan kan din kost komme til at ligne Atkins kuren for meget. Uden kulhydrater udskiller dine nyre ketonstoffer ligesom nogle diabeteker og det kan have fatale konsekvenser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du også smuk ud når du ligger i en sygeseng på hospitalet :-)
  God bedring – Knuskram Steffen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring, og pas på dig selv!
  Knus, og god aften

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning, sundhed og glæder i livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring Kira! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har sikkert spist noget du ikke kunne tåle at drikke ;-)
  Glæder mig til at se udsendelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Også god bedrings karma herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring – Håber du snart er på toppen igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du får det meget bedre snart Kira .. smukke mennesker fortjener at vre friske, glade og oplagte .. og så smuk som du er burde du stråle af sundhed :*

  Kys og kram Mitchel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Sørensen

  Rigtig god bedring til dig :-) Håber du snart er på toppen igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tlc & iform behind the scenes