ny pakke med posten: se indholdet her

hvordan har du det?

Hvad gør dig glad?
Hvorfor er du ikke glad?

Nogle gange, sidder jeg her og tænker over hvad meningen med det hele er. For mig, handler det om at være glad. Sådan helt generelt. (Dette gør sig ikke gældende, når jeg er PMS, der er helt andre spilleregler). Hvis ikke jeg er glad, kan jeg ikke fungere. Jeg dur ikke til det der med at feje ting under tæppet og lades som om. Det er jeg slet, slet ikke god til.

Fine hundetegn til din hund. Se hvad du kan få i min shop her: kiraogcane.dk (gratis levering)

Alt hvad jeg foretager mig, er noget der skal give mening. Ikke nødvendigvis dyb mening, men bare mening. Jeg skal finde svar, logik, eller bruge det som værktøj til at komme videre med nogle ting. Det kan også være noget gav mening engang, men ikke gør det længere, fordi sådan er livet. Vi forandrer os.

Motivation og mål ændrer sig hele tiden for de fleste i livet. Hvad motiverer en, er een ting. Men det er handling der gør forskellen. Forandring som mål er ikke nemt overhovedet. Slet ikke hvis ikke man er glad, og har svært ved at lade være med at være ked af noget.
Mange er så bange for at gøre andre sure og kede af det at de bliver i en uholdbar situation, fremfor at finde ud af hvordan de kan tage sig selv mere alvorligt, først og fremmest. Ingen har på den lange bane fået noget godt ud af at være pushovers!

“If you want to feel good, do good”
Een af de ting, jeg personligt finder glæde i, er at hjælpe andre. Jeg kan godt finde ud af se forskellen mellem at blive udnyttet og faktisk hjælpe nogen. Du bør ikke lade dig udnytte af andre, med mindre du føler det gør noget godt for nogen og der ikke går noget af dig.
Det skal ikke være fordi, du ikke kan sige fra. Man SKAL sige fra. Det kan føles rart at sige fra. Det kræver bare øvelse :)

Hvis jeg får en sms om jeg ikke lige kan skaffe et telefonnummer på en eller anden der sælger hestesadler i Sverige, så siger jeg gerne: Nej, det har jeg ikke tid til. Held og lykke med det. Med mindre, personen ved at jeg har et nummer på en bestemt vedkommende ikke selv har.

Eller gerne vil have en liste med informationer om, hvordan de kan få modeljobs i udlandet…der svarer jeg også: Nej, ud og lav dit eget research, det gjorde jeg.

Det er for mig, dovenskab når folk spørger på den måde. Det må de sgu selv rode med. Ja, det er grove løjer. Men jeg er i min gode ret til at sige fra :-)

Personligt, er jeg glad fordi:
Jeg accepterer at jeg er dårlig til havearbejde og at jeg ikke kan være lige gode venner med alle.
Jeg slapper af, når jeg har brug for at slappe af. Det giver jeg mig selv plads til.
Jeg dyrker motion.
Jeg prøver at prioritere vigtige ting fra ikke så vigtige ting, og tager det i den rigtige rækkefølge.
Jeg dyrker mine nære venskaber. Hellere få gode, end mange ligegyldige. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan lide at være social. Jeg har mange gode venner, jeg desværre ikke ser så tit, men hygger mig med når jeg gør.
Jeg siger nej, når jeg føler nej i maven.
Jeg prøver at undgå drama og dramatiske mennesker. Tal ordentligt til mig, så er vi cool.
Jeg er pisse god til at dyrke mit netværk. Et liv uden netværk for mig, ville være helt underligt!
Jeg hjælper andre, uden af at bede om noget igen. Men så en dag,  kan det lige pludselig være at JEG har brug for hjælp med noget, og så føler jeg også at jeg kan tillade mig at række ud.
Jeg prøver så vidt muligt ikke at sladre, fordømme eller tale dårligt om andre, med mindre det er noget, jeg ikke har noget i mod at være ærlig med overfor hovedpersonen det går ud over.  Jeg hader simpelthen ondsindet sladder og folk der gør det. Magter det ikke.
Jeg beder om hjælp og prøver at være bedre til at bede om gode råd. Ikke ud af dovenskab, men fordi det er et kompliment til dem jeg elsker. At jeg har brug for dem med ting, hvor jeg stoler mere på deres dømmekraft end min egen!
Jeg tror på, at livet går op og ned og det har jeg accepteret.
Jeg lytter til min mavefornemmelse med mange ting.
Jeg ser film.
Jeg hygger mig derhjemme.
Jeg tager ansvar for mine kæledyr.
Jeg tager tingene lidt som de kommer, så bruger jeg ikke udnødvendig tid på at være urolig.

To ting man kan spørge sig selv om:
1) Hvad holder mig oppe om natten
2) Hvad får mig op om morgenen

2 kommentarer

  • Mette Toldbod

    Intet mindre end SKØN læsning:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • What makes me happy? Wildlife, hiking the bush, the outdoors and Kira Eggers. . Since 2003, I spent a total of 44 months in Iraq, I personally take pleasure in helping the Iraqis. I also accept that I am a very hard person to get along with. Kira you a very sweet lady

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny pakke med posten: se indholdet her