YAY! Slut med at fælde!!

jeg har fået vinger :-)

Hvad er det første du ser, når du åbner dit køleskab?

Jeg flyver til træning nu. Det her hjælper mig gevaldigt når jeg lige skal trækkes lidt op. Jeg ved godt, at mange forbinder Red Bull Sugarfree med festivas efter kl. 23.00 blandet med et snert af vodka, men det er slet, slet ikke min tilgang til den velsmagende drik.
Jeg bruger den som en pick me up´per.

Jeg bliver lige glad hver gang jeg åbner køleskabet. :-).

Nam nam!

4 kommentarer

  • Marie

    Jeg anede ikke at redbull havde en light version. Jeg kan ikke lide kaffe og mangler en god måde at få lidt ekstra energi uden for mange kalorier. Så nu er der også en hylde i mit køleskab fyldt med redbull light :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira the last few months you been showing your Workout and diet , I commend you. do not give up, I know it is very hard to exercise and watch what you eat daily, as for me, I have to watch my diet or other wise I will gain weight quickly. I come to realizes that food is over rated, what I mean is most food we eat is junk, it has no nutritional value, Believe me I Love to eat. My diet mostly consist of broccoli, tuna, strawberries, wheat bread, dried prunes, rice, Kim chi and walnuts. I also take three vitamins an 10 herbal supplement and garlic, lots of garlic

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Hej Kira..

    Følger med i din udvikling omkring træning, da jeg selv er igang med en process, så synes det hele er utroligt spændende.

    Jeg drikker os red bull, de dage jeg ikke føler energien er på top, når jeg skal til træning.. MEN må man godt drikke det? tænker bare på kalorier? osv,

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Du skal KUN drikke Sugarfree, så er der ingen ko på isen. Jeg tror ikke det er sundt at drikke for mange, ligesom med så meget andet :) Held og lykke!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YAY! Slut med at fælde!!