Crossfit//Workout in pix: Before

Her er billeder fra før jeg kom igang med træning. Jeg er nu nødt til at poste billeder fra efter, så jeg smider lige den pose lakrids jeg sidder med i hånden væk, og det samme gælder Mascha, som er meget dårlig indflydelse hvad angår kager. 

De områder jeg vil arbejde på er: - Vinkeflæsk. Urgh! Hader det! Også kendt som "mormor muskel". Det skal bare væk, ellers ligner jeg en gammel, italiensk kødgryde mama om ti år. - Baller. Løfte, løfte. Jeg mener, kan baller blive løftet for meget? - Mave. Flad, stram mave. Intet andet kan gøre det. - Ryg. Det er ikke det værste. Den er nem at få pæn. Resten af kroppen bliver også trænet, så absolut. Men det var de områder jeg er mest fokuseret på.

Jeg træner med Simon Rodovsky ved roret i Butchers Garage. Simon er hård, men retfærdig og ikke mindst ret så god :-). Jeg glæder mig til at jeg har teknikken helt på plads, og er nu officielt fan af Crossfit. Det var jeg længe om. Men tak, SR for at losse mig bagi, også når jeg piver og er ved at gå hjem før tid  fordi jeg synes det er hårdt og jeg er doven. Er du sikker på, at du ikke er uddannet pædagog? Simon mente heller ikke dette var nok, langt fra. Wonder why! Jeg synes nu ellers det var meget hyggeligt :-) 

SE OGSÅ: Køb din proteinpulver her, det gør vi. Se flere billeder fra min træning her