img_7373

Så er jeg landet i Agadir! Det er altså slet ikke fordi jeg skal lyde som en smart ass, men det er min tredie gang i Afrika i år. Først Mauritius (fantastisk) så Seychellerne (fantastisk) og nu Marokko (elsker Marrakech, hvor jeg var for to år siden, også med Marokko Eksperten).

Denne gang, er vi 40 bloggere som er taget afsted til Agadir. Tager mig lidt tilbage til lejrskole, omend det foregår under lidt mere kontrollerede forhold, folk er trods alt dannede. Jeg ved ikke med jer, men jeg mener at lejrskole præcis er stedet hvor man IKKE opfører sig pænt. Nu skal det siges, at jeg har Ninna med, som også var med på Seychellerne, og vi opfører os alt andet end pænt - det vil jer der fulgte os på Snapchat vide. Ud over når vi skulle redde små katte og hunde. Og her blev der også brugt beskidte tricks! Lad os se, hvor længe vi kan leve op til vores uskyldige udseende. Vi har i øvrigt kun fire dage til at ødelægge et eller andet. Så lidt hurtig hovedregning: Vi har travlt!

img_1372

Vi har dog erfaret: Ninna ser som en muldvarpe, ad helvedes til. Og her sparer man på lyset når kl. er 5 om morgenen. Det vil sige, der er ingen sensorer på gangene. For mig, der kan se normalt - lidt lys er glimrende, for Ninna, helst lysstofrør i lofte og langs vægge.

screenshot-2016-11-20-08-10-49

Vi er tjekket ind på hotellet Atlantic Palace i Agadir og i dag skal vi rundt og se byen Agadir. Jeg holder jer opdateret. På SNAPCHAT hedder jeg kiraeggers I kan også følge med på Instagram og Facebook

imageimage

image