Gå aldrig sulten til fest og andre varigt vægttabs-tips

Som det ses på billederne, har jeg ikke været igennem at skulle tabe 20 kg og derover. Jeg tabte dog næsten ti. Noget kom på igen i form af muskelmasse. Men jeg vil gerne dele med jer hvad jeg har gjort for at holde vægten og ikke falde tilbage i de dårlige vaner der gjorde at jeg konstant følte mig oppustet og havde ok til gården og gaden. Jeg vil også lige sige, jeg var ikke bundulykkelig over min krop, overhovedet ikke, men jeg så mig selv blive mere atletisk og stærkere. Det var et ønske jeg havde, og sådan har vi alle nogle forskellige ønsker for os selv, mange i forbindelse med vægttab og kropsbygning.

PicMonkey Collage copy copy Maj 2012 - Aug 2012 - Sept. 2015

Nogen sætter nye mål, andre vil gerne holde der hvor de er, og helt andre ønsker at give slip i noget tid efter måske at have knoklet for at nå dertil hvor de er. Et godt råd: Tag beslutingen. Man er hvad man tænker så frem med de gode tanker og før dem til dørs med handling. Du skal ikke tænke på at fejle, men på at få succes. VÆLG at følge din kost og træningsplan og VÆLG at du vil have succes med det. Succes er et valg og alle valg starter i dit hoved.

Tips til et varigt vægttab:

Tag aldrig sulten til en fest. Du drikker og/eller spiser mere end hvad godt er.

Hold ikke for lange pauser. Ønsker du at tage fri fra dit sundere jeg, gør det, men gør det med måde. Der kan være langt tilbage, hvis du slipper dig selv løs uden forbehold. Det ville være ærgeligt at skulle kæmpe med fem ekstra kilo der kunne være undgået.

Planlæg. Planlæg din mad og din træning. Sæt det i kalenderen allerede nu uger frem i tiden. Maden tager tid at få struktureret. Det er bare en del af gamet og når man først har styr på den del, så kan man bruge de guidelines RESTEN AF LIVET. Altid rart at falde tilbage på eller holde fast i.

Drik vand. Sørg for altid at drikke vand, så du får renset din krop fri af affaldstoffer samt ikke bliver dehydreret.

Få din søvn. Vigtigt! Stresshormon binder væske, det har jeg sagt 150 gange nu og nu siger jeg det igen :)

Undgå brød. Det har jeg gjort og det er det der holder min mave flad.

Vær moderat. Giv dig selv lov til at nyde det du elsker at spise (brød?) eller drikke i ny og næ. Ellers kan livet for surt og det kan være svært at holde snuden i sporet på sigt.   Se andres vægttabs-succeshistorier her Er du træt af yo-yo vægt? Matcher måden du ser ud på ikke den følelse du ønker at have indeni? Har du prøvet alverdens slankekure? Er det svært at få motion passet ind i din dagligdag? Har du mistet håbet om at få den krop du drømmer om? Drømmer du om at blive slank, fit, energisk, sund (igen)?   - Få guidelines til ernæring der varer livet ud - Få en skræddersyet kostplan samt opfølgning hver 14.dag - Få sparring, tips, tricks og madopskrifter - Bliv klog på træning - nå dine mål - Få personlig træning samt programlægning og sparring - Få bogen PROTEINER af PIA ANDREASSEN - Se din krop ændre sig uge for uge, måned for måned - Få motivation til at fortsætte når du møder muren - Få mulighed for at træne to til een pris - Få intenst forløb med træning og kost, 6 uger Pakker fra 3300,- Priser fra 950,- Større mere intense pakker kan sammensættes til længervarende vægttabsforløb (min 20 kg)

Skriv til os@dkira.com for mere. Der kan gå op til 12 timer inden du får svar.