wherethemagichappens

Udregn dit BMI

Spørgsmål:

Jeg har ingen muskler – hvor lang tid går der fra jeg starter med at træne, til det kan ses?

SVAR: Det afhænger af hvor meget du træner og hvordan din kost er sammensat. Det du skal have er tålmodighed. Resultaterne vil hurtigt komme i form af bedre kondi, bedre humør, mere overskud i dagligdagen, bedre koncentration, men også med hensyn til udseendet vil der være et afkast efter en måneds tid. Ønsker du at blive mere markeret, skal du forvente mindst 3 mdr. afhængig af din form og den tid du stiller til rådighed, samt dine kostvaner. Atleter bruger også mange måneder og ofte over et år på at få en god form til scenen. Hvis du tror du kan klare det på 11 uger som jeg gjorde, skal du indstille dig på at sige dit job op og sige nej til ting og fremmed mad 99% af tiden.


Spørgsmål:

Jeg går til spinning og løber meget, samt jeg går på hold i mit lokale fitness center, men der sker ikke noget. Jeg strammer ikke op og jeg taber mig ikke rigtig. Hvorfor?

SVAR: Man strammer ikke op af ingen modstand i træningen eller hold hvor du laver de samme gentagelser 100 gange. Uden den rette undervisning i teknik samt uden resistance (tung vægt), er der ikke meget håb for opstramning. Man kan træne forkert og man kan også have svært ved at tabe sig, hvis kosten ikke følger med.


Spørgsmål:

Jeg kan ikke lide grøntsager, kan jeg følge en kostplan og stadig tabe mig?

SVAR: Hvis ikke du kan lide grøntsager har du et problem. Find ud af hvad du vil. Vil du være sund og fit eller kræsen og fejlernæret?


Spørgsmål:

Skal jeg træne hårdt resten af livet?

SVAR: Slet ikke. Når først du har fundet din grundform eller tilbage til den, er det en anden snak. Du kan med ro og mag træne 1-2 gange om ugen, eller 2 gange om måneden, afhængig af dine ambitioner. Jeg anbefaler træning minimum 1 gang om ugen. Kroppen har en fantastisk hukommelse, så når du er kommet i din rette form er det lettere at holde.


Spørgsmål:

Hvad sker der hvis jeg ikke holder planen?

SVAR: Du taber pusten med forløbet og får sikkert dårlig samvittighed. Prøv at holde dig til planen. Det når du længst med, du kan spise kage når du er færdig. Du vil blive pavestolt og glad for det bagefter. Tænk over, hvordan du bruger dine kalorie. En billig croissant eller et stykke virkelig lækker chokolade? Hvis det nu skal være!


Spørgsmål:

Hvis jeg ikke kan træne i et center, kan jeg så stadig komme i form?

SVAR: Jep, træning derhjemme. Det kan gøres billigt og nemt. Du skal blot oplyse mig om dette når du gerne vil i gang.


Spørgsmål:

Jeg er kræsen, er det et problem?

SVAR: Nej, så længe du er med på, at der er visse ting der skal spises, blandt andet grøntsager, da det både er en genial energikilde, de er rige på mineraler og vitaminer, samt næsten uden kalorier.


Spørgsmål:

Jeg hader mit eget spejlbillede, hvad gør jeg?

SVAR: Kom i gang! Du kan allerede have tabt kilo i næste uge. Hvad venter du på?


Spørgsmål:

Jeg hader at lave mad, hvad gør jeg?

SVAR: I vores gruppe på Facebook for klienter, er der meget inspiration netop omkring dette. Det kan sagtens lade sig gøre at tabe sig selvom man ikke er en foodie. Men jeg siger bare, kan du vænne dig til tanken om at lave noget lækkert til dig selv eller din familie, så kommer du med stor sandsynlighed meget langt, meget hurtigere.


Spørgsmål:

Jeg er slet ikke struktureret, hvad gør jeg?

SVAR: Ved ikke at strukturere, fejler din strukturering selvsagt, ergo smider du penge ud af vinduet. Det er familie der ikke bakker op og manglende struktur der er de største dræbere. Start langsomt ud, det er jo ikke blot en diæt, men også en ny måde at tænke på, ikke? Man ændrer ikke vaner på én dag, nærmere nogle måneder, så ros dig selv for de skridt du tager.


Spørgsmål:

Jeg har en sygdom eller to – kan jeg så godt komme i forløb?

SVAR: Bestemt. Bare vær ærlig, så ser vi på det.


Spørgsmål:

Jeg er gravid men vil gerne træne imens, er det okay?

SVAR: Helt OK, det sørger vi for at tage hensyn til.


Spørgsmål:

Jeg er uerfaren når det kommer til styrketræning og motion, er det et problem?

SVAR: Nej, bestemt ikke. Du bliver undervist i træningen og vi arbejder på at gøre dig tryg blandt vægte i dit lokale center.


Spørgsmål:

Jeg elsker søde sager og jeg er bange for at jeg ikke kan lade være, hvad gør jeg?

SVAR: Det er én af grundene til, at det er en god ide at få hjælp udefra. Sukkerafhængighed er en svær størrelse og de fleste vil opleve irritation, hovedpine og rastløshed når de smider sukkeret. Skræmmende, ikke? Fordelingen af kulhydrater, fedt og protein er også vigtig. Ved du, om du fordeler det rigtigt?
Med den rette kost og synlige resultater, er det motiverende og man fristes til at fortsætte. Der vil være setbacks, sådan er det, men det tager vi når det kommer og arbejder os ud af den enkelte situation.


Spørgsmål:

Jeg elsker frugt, må jeg spise det?

SVAR: Det får du ikke meget af i starten, desværre. Vi holder os til bær, de er jo også gode i alle afskygninger. Er det en dealbreaker for dig, så er jeg vel til at tale med.


Spørgsmål:

Må jeg aldrig snyde?

SVAR: Vi kalder det for en treat day. En dag hvor du nyder noget af det du kan lide, med måde. Det er ikke et must, det er blot en mulighed. Max én gang om ugen.


Spørgsmål:

Jeg er bange for at fejle, igen. Hvad gør jeg?

SVAR: At stille for høje og urealistiske krav til dig selv, kan være ren sabotage. Der er en ny dag i morgen, så kikser det i dag, starter vi op igen, når solen står op. Slå ikke dig selv i hovedet, og husk på, at det nogle gange kan føles svært at gennemføre. Hvis det var let, var der flere der gjorde det. Der skal afstemmes forventninger og de skal være realistiske. Nogle uger taber du dig helt vildt og andre slet ikke. Sådan er det. Ingen grund til panik. Det er en ændring af mønstre og det tager den tid det tager, imens kan du nyde godt af dit vægttab. I got ya.


Spørgsmål:

Jeg spiser på følelser, er det normalt?

SVAR: Ja, du er ikke alene. Der kan være brug for hjælp udefra til at lokalisere problemet og få lukket det hul, som bliver ved med at ødelægge processen. Jeg synes dog stadig du skal melde dig på banen hvis du ønsker træning eller kostplan, måske begge dele.

A7158E1AB83CB44138C11DFAFD9E_h498_w598_m2

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

SE HER: Get fit med Kira

SE HER: For klienters før- og efterbilleder samt forløb

SE HER: Priser på personlig træning

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed