Nyeste før/efter med Hans Engell + flere udtalelser fra glade kunder – klik her 

Hej Kira
Er så glad for dig som træner – den bedste beslutning jeg har taget i lang tid:-) Du er sød, behagelig, ekstrem kompetent, benhård og meget smuk.

Du laver fantastiske træningsprogrammer til mig, som passer spot on til mit temperament og mig som person. Se bare min krop, der er sket så meget. Glæder mig til billeder den 5. Dec.

I dag er jeg startet på tunge tunge vægte, med færre reps – lige mig, i love it a lot!

Tusind tak Kira, fordi du ville være min træner. Du er min inspiration og motivation, yeah..

– Christina V

Nu har du trænet med mig to gange, og jeg synes ærlig talt det har været fantastisk. Har alt for længe gået og ønsket, eller ja, drømt om at blive fit og muskuløs, men har hele tiden opgivet grundet manglende motivation. En motivation jeg har haft rigtig svært ved at genfinde, fordi det betød at jeg skulle bevæge mig ud på noget helt nyt, nemlig styrketræning.
Har forsøgt mig enkelte gange, men er hurtigt faldet fra i frygt for at, hvad de andre i fitnesscenteret skulle tænke om mig. Jeg manglede teknik, vejledning, en rettesnor – og ikke mindst en specifik træningsplan. Det lyder måske af meget, men jeg har virkelig været meget langt nede over, at jeg ikke kunne komme i gang med styrketræningen, for jeg kunne bare se, hvordan bekendte omkring mig voksede sig store i fitnesscenteret.

Den træningsplan du har lavet til mig er så god! Den er til at have med at gøre, det er nogle super øvelser, og efter endt træning føler jeg at min krop har været på overarbejde. Elsker den følelse. Efter vi mødtes anden gang pointerede du at du kunne se, der var sket fremskridt hos mig. Kæft hvor var det alene nok til, at min motivation stadig i dag er på det højeste! Du har givet mig nogle rigtig vigtige redskaber jeg kan tage med mig, og udarbejdet en træningsplan jeg kan forholde mig til, du har lært mig omkring teknik, og givet mig forskellige alternativer. Oven i det hele så er du smadder sød, godt humør, og meget betryggende at træne sammen med. Man er på ingen måde bange for at virke klodset og komme med mange spørgsmål.

I det hele taget er du en stor inspirationskilde for mig, og jeg er ovenud tilfreds med mine oplevelser med dig!
GLÆDER mig til engang at kunne vise dig mine fremskridt! :-)
– Mateen

Tak for træningen – glæder mig til at modtage programmet – især baller, lår og mave har været hårdt ramt:) Og har nu bestilt en medicin bold på 3 kg.

Også vil jeg lige sige tusind tak for god træning og rigtige gode råd – det har været en super oplevelse og du har virkelig formået at motivere mig til at komme i gang – skønt med dit gode humør og du har presset mig lige tilpas og rigtig fedt at du virkelig har haft sans for at se hvilken øvelser jeg har kunne lide og hvilken du godt var klar over der ikke ville fungere for mig. Du har gjort et super stykke arbejde og du vil blive anbefalet til andre:)
– Pernille

{Flere på vej}

Fra vores fitness seminar:
Jeg har fået en masse redskaber ved at deltage i seminaret, både træningsmæssigt, men bestemt også kostmæssigt og motivationsmæssigt.
Jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen søndag, så smadret var jeg i HELE min krop!
Jeg er stadig øm her, 3 dage efter, men det beviser bare at vi virkelig fik givet den gas nede i træningscentret og fik en masse gode fifs til, hvordan vi laver øvelserne korrekt, thumps up!
Helt klart 5 ud af 5 stjerner! Klart et seminar jeg vil anbefale til andre!
– Pernille

Hej Kira,
Tusind tak for en hyggelig lørdag på trænings-seminar og mange tak fordi det overhovedet blev muligt for mig at deltage på det. Jeg har lært en masse som jeg har taget med mig hjem og forsøger at sætte i værk efter bedste evne. I var bare så søde og hjælpsomme allesammen og jeg savner allerede jeres gode selskab og positive energi. Jeg håber meget at I laver et lignende seminar til næste år. Jeg glæder mig også meget til at følge dig videre herinde på FB i dine forberedelser til konkurrencer osv. Det er alletiders at møde andre der deler de samme interesser som én selv og det er skønt at lade sig inspirere af jer atleter og af jeres viden på området.
– Heidi

Kære Kira, tak for et vidunderligt kursus!!! Det har givet mig det ekstra spark og tro på at jeg igen kan tabe mig de kilo jeg ønsker. Så næste gang vi ses er jeg over 10 kilo lettere og tusind gange gladere. Hihi.. :D kærligste hilsner fra mig P.s syntes i er vildt god til at give jer tid til en og de var så fedt at selvom vi var et hold rummede i også fokus på det individuelle. Stor ros
– Marie

SE OGSÅ:

 Christinas forløb

Mandelig case

Mission sixpack

Før/efter billeder

10 kg på 10 uger

10 kg – 12 uger

6 uger – 7.5 kg

Camilla, 40 kg lettere, jeg hjalp hende med de sidste 2o

Marias vilde transformation

Nybagt mor til fitness atlet

7 kg og 46 cm på 7 uger

7 kg på under 6 uger: Sådan gjorde vi

6 uger: Flot resultat!

Anna Warrington


Træning foregår på Østerbro i Kbh eller i Hornbæk. Begge steder er mine egne lukkede faciliteter. 

Begge steder, tilbyder jeg professionel måling af fedtprocent, væske i kroppen og muskelmasse. Maskinen er en InBody og er én af de absolut bedste og dyreste på markedet. Kosten kan fjernstyres online og både træningsplaner samt kostplaner, kræver ikke at man møder op, hvis ikke man ønsker det.

Kontakt: os@dkira.com

unnamed-1

unnamed

unnamed