To måder at tabe sig på: Bedre kost og mere træning.

Jeg har ikke altid tilladelse til at offentliggøre resultaterne af mine klienters hårde indsats, i deres forløb med mig. Men jeg vil løbende opdatere dem jeg har fået tilladelse til her, og så vil jeg opfordre dig, uanset hvor du bor i landet, tage kontakt til mig, hvis du skulle få brug for en strategi for din egen fremtid, men henblik på at komme i bedre form, tabe dig, eller tage på.
Jeg har mange forskellige løsninger, der kan imødese de flestes ønsker.
Skriv til os@dkira.com hvis du ønsker en uforpligtende snak eller du gerne vil modtage noget materiale om priser, forløb, muligheder, etc.

førefter copyførefter2før

Christina:

10402609_10203764060805077_6828183754895613019_n

PicMonkey-CollagwweDesktop2
Klient i Jylland:
Jeg har de sidste år trænet en del, men følte ikke længere at der skete nogle ændringer med min krop.
Jeg kontaktede derfor Kira Eggers da jeg havde læst at hun var begyndt at lave træningsprogrammer – og at hun samtidig brugte tid på at øve og gennemgå disse programmer med en ned i mindste detalje. Og det var lige hvad jeg havde brug! Og jeg har ikke fortrudt det et sekund!!
Det var et super fedt og samtidig simpelt og overskueligt program. Men hold nu op det ‘sparkede’ røv… Kan ikke mindes jeg har været så øm og brugt i min krop som efter den første gang træning med Kira – det var fedt at mærke muskler på min krop jeg næsten ikk vidste eksisterede. Der var ingen kære mor fra Kiras side under træningen. Hun var hård – men på den gode måde og hele tiden med et smil på og fuldstændig til stede. Det var vildt godt, for jeg blev presset til det yderste.
Og da jeg kom hjem og selv skulle igang med træningsprogrammet gik der ikke mange uger førend jeg kunne se ændringer på min krop. Det var så fedt og motiverende. Havde man spørgsmål til programmet kunne man altid kontakte hende. Og det var godt at vide man skulle mødes til en gang opfølgning så man kunne få finjusteret og finpudset sit program.
Jeg kan kun give Kira Eggers de bedste anbefalinger for hun ved virkelig hvad hun snakker om og man mærker virkelig at hun brænder for det hun laver:-)!!!
Så kan kun sige til dem der overvejer det ‘Go for it’!! – Marie Husoom
Update på Marie: Hun gik videre i debutantstævnet i bodyfitness og skal nu til DM – klik her

førefter-1

Camilla:

Hej Kira :)

Før jeg startede mit forløb hos dig, var min træning meget ustruktureret. Jeg kunne bruge mange timer i fitness uden egentlig at tænke over, hvad det var jeg trænede, hvilket også resulterede i dårlige resultater. Jeg er nu blevet meget bevidst om, hvad det er for nogle muskler jeg træner og sørger konstant for, at have kontakten til dem – og det giver virkelig gode resultater.

At få lagt et program, som er fuldstændig skræddersyet til hvad man kan og har behov for er et must! I en travl hverdag, er det nødvendigt at få sat noget struktur, hvis man ønsker succes – og der har du virkelig ramt plet med mig. Du har hjulpet mig med at rykke det fysiske enormt meget – men også det psykiske ved at presse mig, så jeg kan se, at jeg godt kan det, som jeg ellers ville finde for vanskeligt.

Den proces jeg går igennem nu, ville ikke have givet så gode resultater, hvis jeg ikke havde haft dig. Aldrig før har jeg mødt en personlig træner, som går så meget op i, at de drømme man har, godt kan lade sig gøre. Det betyder meget, at man sommetider får nogle beskeder fra dig, hvor du spørger hvordan det går – det er med til at holde en oppe!

En ting er helt sikkert – man får ikke lov til at falde når man er under dine vinger!

Tak fordi du hjælper mig med, at mine drømme nu er godt på vej, til at blive virkelighed!
– Camilla

Camilla før / efter

førbil

efter

 

Nyt: Seneste nyt fra en klient. Historien om de mange udfordringer der sænkede processen. Klik her og se hvad hun har tabt